banner333

banner309

Kent konseyi turizm için Rektör Zeybek’le buluştu

Gümüşhane Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Turizm Fakültesi akademisyenlerinden bilimsel olarak destek almak için ortak çalışma protokolü yapılması konusunu görüşmek üzere Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Halil İbrahim Zeybek'i ziyaret etti.

Turizm 22.07.2022, 12:39
Kent konseyi turizm için Rektör Zeybek’le buluştu
banner400

Önceki toplantıda oy birliğiyle alınan karar üzerine turizm konusundaki çalışmalarda akademik destek almak için gerçekleştirilen ziyarette Rektör Zeybek, 5,5 yıllık görev süresince şehrin tanıtımı konusundaki çalışmaları ve gayretlerini aktardı, Kent Konseyinin bu yöndeki çalışmalarının da kentte bir farkındalık oluşturması ve ateşleyici olması için her konuda destek vereceğini söyledi.

Rektör Zeybek’e destek sözü için teşekkür eden Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı Rüstem Demirağ, “Üniversitemizin tercih edilebilirliği açısından şehrimizin tanıtımının çok önemli olduğu ve üniversitemizin de ülkemizin dört bir yanından binlerce öğrencinin şehrimize gelmesine vesile olarak şehrimizin tanıtımında çok önemli yeri olduğu için yapacağımız ortak çalışmaların hem üniversitemize hem de şehrimize önemli katkılar sağlayacağından şüphemiz yoktur. Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetci ile de görüşerek yaptığımız mutabakat sayesinde inşallah önümüzdeki günlerde Kent Konseyimiz ile Gümüşhane Üniversitemiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz arasında yapacağımız ortak çalışma protokolü ile birlikte Turizm Fakültemiz ve Turizm Otelcilik Meslek Lisemizden bilim adamlarımızın önderliğinde kuracağımız Turizm Çalışma Grubumuz güçlü bir sinerji oluşturacak, Kültür ve Turizm Müdürlüğümüzün hizmetlerine ışık tutacak ve şehrimize önemli katkılar sağlayacak çalışmalara imza atacaktır. Bu vesile ile, muhteşem doğası, turistik zenginlikleri ve kadim tarihi sayesinde güzel Gümüşhane’mizin önünün açılması için gerekli olan en önemli anahtarın turizm olduğuna inanıyoruz; tüm kamuoyu ve STK'larımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38