banner333

banner309

Torul'da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Torul'da düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Torul 24.04.2019, 12:00
Torul'da 23 Nisan Coşkusu
banner400

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Torul'da düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Hükümet Konağı önünde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan çelenk programı töreninin ardından Belediye Başkanlığı makamında öğrencileri kabul eden Torul Belediye Başkanı Evren Evrim ÖZDEMİR, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle koltuğunu öğrencilere devretti.

Belediye Başkanlığı Makamında gerçekleşen programın ardından Torul Spor Salonu'nda düzenlenen programa katılan Belediye Başkanı, çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim ederek başarı dileklerini iletti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programları sonrasında Torul Kalesi'nde Torul Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından  ‘Uçurtma Şenliği’ düzenlendi. 

Belediye Başkanı Evren Evrim ÖZDEMİR, yaptığı konuşmada Torul Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile şenliğe katılan öğrencilere teşekkür ederek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümünde düzenlenmesinin ayrı bir anlam taşıdığını söyledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının dünyanın birçok ülkesinden çocukların katıldığı uluslararası bir bayram olarak da kutlandığını belirten Özdemir, “Yarınlarımızın en büyük güvencesi olan çocuklarımızı, büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, toplumumuzun her alandaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, çağdaş düşünceli insanlar olarak yetiştirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle bu bayramı çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha minnetle anıyor, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin simgesi olan çocuklarımıza güzel bir gelecek umuduyla milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Bu bayrama ilçemizde özel bir anlam katan üniversiteli gençlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Al Bayrağım Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Yılmazer ve Başkan Yardımcısı Mehmet Bayraktaroğlu desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir’e, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Veli Yılmazer’e teşekkür ederek şenlik ve etkinliklerin devam edeceğini dile getirdiler.

Uçurtmaların uçurtulmasının ardından katılımcılara yöresel ürünler olan kete ve lemis ikramında bulunuldu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45