banner333

banner309

MHP'nin Torul Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

MHP Gümüşhane İl Başkanlığı, Torul Belediye Başkan adayı ve İl Genel Meclisi üye adaylarını düzenlediği toplantı ile açıkladı.

Torul 25.12.2013, 09:47 25.12.2013, 09:48
MHP'nin Torul Belediye Başkan Adayı Belli Oldu
banner400

 Torul ilçe binasında düzenlenen toplantıya, İl Başkanı ORHAN MAZMAN, TorulBelediye Başkanı Selami Bostan, MHP Torul İlçe Başkanı Mustafa Ünlü, Belediye Başkan adayı Hayri Bostan, İl Genel Meclisi üye adayları Hayati Topçu ve Mustafa Demirel ile partililer katıldı.


Mazman, burada yaptığı konuşmada, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerdeGümüşhane genelinde birinci parti olacaklarını savunarak, Torul Belediye Başkanlığı için öğretmen Hayri Bostan'ın, İl genel Meclisi üyeliği için eski il genel meclisi üyesi Hayati Topçu ile Mustafa Demirel'in aday olduğunu söyledi.

Torul Belediye Başkanı Bostan ise Torul ilçesinde 30 Mart itibarıyla 10 yıl belediye başkanı olarak hizmet ettiğini belirterek, "Bu görev sürem içerisinde herkesin desteğini arkamda hissederek hizmet vermeye çalıştım. Makamlar geçicidir. Amaç hizmet olmalıdır. Ben bugüne kadar nasıl ki sizlerin desteğini arkamda gördüm, aday olan arkadaşıma da aynı desteği sürdüreceğim. Belediye Başkanlığına aday olan arkadaşıma gözüm arkada kalmadan görevimi devretmenin mutluluğunu yaşayacağız. Ben aday arkadaşıma kefil olduğumu belirterek başarılar diliyor, sizlerin de hakkınızı helal etmenizi istiyorum" diye konuştu.

Torul Belediye Başkan adayı Hayri Bostan da yapılan toplantıyı bayrak teslim alma toplantısı olarak değerlendirdiğini ifade ederek, "30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde vatandaşlarımızın tercihi bizden yana olması halinde bayrağı teslim alacağız. Seçilmem halinde Allah'ın ve vatandaşlarımızın verdiği gücü ilçemize hizmet yolunda kullanacağım. Beş yıl sonra da başımız dik olarak teslim aldığımız bayrağı yeni bir arkadaşımıza teslim edeceğiz" dedi.

Yorumlar (1)
selman ARAZ 10 yıl önce
basarilar hayri̇ hocam allahim devamli senle olsun allah utandırmasın
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46