banner333

banner309

AK Parti Torul Mitingi ve Sevgi Yürüyüşü

Yaklaşan yerel seçimler öncesi son haftada AK Parti İlçe Mitinglerine ve Sevgi Yürüyüşlerine Gümüşhane’de Torul ilçesinden start verdi.

Torul 25.03.2014, 08:33 25.03.2014, 08:35
AK Parti Torul Mitingi ve Sevgi Yürüyüşü
banner400

 AK Parti’nin Torul’da gerçekleştirdiği Miting ve Sevgi Yürüyüşüne AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut GÖKSU, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin AYDIN, AK Parti İl Başkanı Hakkı GÜNDÜZ ve İl  yöneticileri, AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan ÇİMEN , Torul İlçe Başkanı Halil İbrahim YAVUZ  ve Torul Belediye Başkanı Mimar Nidai KÖROĞLU ve  her kademeden genç yaşlı, kadın erkek çok sayıda AK Parti teşkilat üyeleri ve kalabalık bir katılım ile gerçekleştirildi.

Mitingde ilk konuşmayı Torul İlçe Başkanı Halil İbrahim YAVUZ gerçekleştirdiği Yavuz konuşmasında 30 Mart Seçimlerinin Torul’un değişimi ve gelişimi için tarihi bir fırsat olduğuna vurgu yaptı.

AK Parti Torul Belediye Başkan Adayı Mimar Nidai KÖROĞLU mitingte yaptığı konuşmada Torul ilçesini son haftalarda arka arkaya 3 Bakanın ziyarete geldiğini ve hepsinden de seçilmeleri takdirinde projelerine destek olma sözü aldıklarını belirterek, Torul ilçesi için gerçekleştirmesi planlanan projelerden bahsederek “Birileri Dedikodu Üreti, Biz Proje Üretiriz farkımız budur” dedi.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın ise konuşmasında 17 Aralık darbe girişimleri ile kirli senaryoları ile Ülkenin büyümesinden ve gelişmesinden rahatsız olanlara cevabı milletimiz 30 Mart tarihinde sandıkta verecektir. Dünya Lideri Halkın adamı Hak'kın aşığı Milyonların Umut Işığı, Mazlumların Sırdaşı, Gariplerin Yoldaşı Başbakanımıza Milli İradeye Sahip çıkışınızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Torul artık değişim istiyor, gelişim istiyor, Kamu yatırımlarında olduğu gibi Belediyecilik anlamında da büyümek istiyor. Torul kayıp yıllarını AK Belediyecilik ile kısa sürede telafi edecektir. Belediyecilik AK Kadroların işidir” dedi.

 AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut GÖKSU ise yaptığı konuşmada  Milli İradeye Sahip çıkılmasının önemine vurgu yaparak 30 Mart seçimlerinin önemini ifade etti.

 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45