banner333

banner309

Aksoy:"Önemli Bir Galibiyet Aldık."

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik'in antrenörü Ali Bahadır Aksoy, "Üst sıradaki takıma karşı alınan galibiyet bizim için çok önemli, bundan sonra hangi takım çıkarsa çıksın kazanmak için oynayacağız, zaten kazanmak için oynuyoruz" dedi.

Gümüşsu Gümüşhanespor 04.12.2013, 14:20 04.12.2013, 14:21
Aksoy:
banner400

 Aksoy, 8. hafta erteleme maçında karşılaştıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmasının ardından, gazetecilere yaptığı açıklamada, rakiplerinin güçlü ve şampiyonluk için yola çıkmış bir takım olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Sahamızda, seyirci avantajımızı da çok iyi değerlendirerek, güzel bir oyundan sonra galip geldik. Rakibimizi 3-2 yenerek yolumuza devam ediyoruz. Önemli bir galibiyet, ekstra bir galibiyet. Keşke üç puan olsaydı çok daha güzel olacaktı ama güçlü ve ciddi bir rakipten iki puan çıkarmamız bizim için oldukça önemlidir. Sezon başında da söylemiştim, güçlü rakiplerimize kolay kolay maç vermeyiz. Bu günkü karşılaşma da öyle oldu."

Salonda atmosferin çok iyi olduğunu vurgulayan Aksoy, şöyle devam etti:

"Taraftarlarımızdan gelen enerjiyi sporcularımız çok iyi aldı. Sahamızda güçlü bir rakibiz, kolay kolay maç vermeyiz. Üst sıradaki takıma karşı alınan galibiyet bizim için çok önemli, bundan sonra hangi takım çıkarsa çıksın kazanmak için oynayacağız, zaten kazanmak için oynuyoruz. Takımımız biraz daha iyi oturdu, bu karşılaşmada da iyi kenetlendiler. Takım oyununu sahaya yansıttılar. Birinin yaptığı hatayı diğeri kapattı, daha fazla sorumluluk aldı ve inancını yitirmediler."

Aksoy, hafta sonu oynayacakları İnegöl Belediyespor karşılaşması hazırlıklarına ara vermeden başlayacaklarını da sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38