banner333

banner309

Aksoy: “Deplasmanda oynayacağımız Plevnespor maçından 3 puan almak istiyoruz“

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik'in antrenörü Ali Bahadır Aksoy, deplasmanda oynayacakları Tokat Belediye Plevnespor karşılaşmasından üç puan almak istediklerini söyledi.

Gümüşsu Gümüşhanespor 30.01.2014, 08:29 30.01.2014, 08:44
Aksoy: “Deplasmanda oynayacağımız  Plevnespor maçından 3 puan almak istiyoruz“
banner400

 Gümüşhane Torul Gençlik, Aksoy yönetiminde Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Salonunda, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Tokat Belediye Plevnespor karşılaşması için hazırlıklarını sürdürdü.


Aksoy, antrenman öncesi sporcularla yaptığı toplantıda, rakiplerinin puana ihtiyacı olduğu için karşılaşmanın zorlu olacağını belirtti.

Toplantı sonrası sporculara ısınma ve top çalışması yaptıran Aksoy, ikili blok konusunda zaman zaman uyarılarda bulundu.

Aksoy, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, her maçı önemsediklerini ve karşılaşmalara bu anlayışla hazırlandıklarını ifade etti.

Deplasmanda oynayacakları Tokat Belediye Plevnespor karşılaşmasından üç puan almak istediklerini vurgulayan Aksoy, şunları kaydetti:

"Tokat Belediye Plevnespor maçı, ikinci yarının başında oynadığımız diğer karşılaşmaların hepsinden daha önemli. Bu maçtan muhakkak üç puan almamız gerekiyor. Zor bir deplasman olacak. Tokat Belediye Plevnespor özellikle kendi sahasında iyi top oynayan bir takım. İkinci yarıya güzel bir başlangıç yaptık. Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Hem sekizinci sıradaki yerimizi korumak hem de üç puan almak istiyoruz."

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34