banner333

banner309

25.04.2012, 09:07

TORUL GENÇLİK PLAY OFF'TA ŞEHİR KÜME DÜŞÜYOR

   Voleybol 1.ligine çıktığı günden bu güne aldığı başarılar ile Gümüşhane halkının gönlünde taht kuran Torul Gençlerbirliği spor kulübü şu an yaşadığı maddi sorunlar yüzünden çok zor durumda. Takım bu sene ilk sekize kalarak büyük başarı kazanmış. Milyonlarca tl bütçeli takımları geride bırakarak Play off larda Gümüşhane’yi Avrupa da temsil etmek adına uğraş verirken bir taraftan ise maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden kimsenin yüzü gülmüyor.

Sene başında iş adamlarından,sivil toplum kuruluşlarına kadar bir çok kişi ve kuruluş kulübe verdiği maddi sözleri hiç biri tutmamış 1 milyon tl lik bütçe gerekirken sene bitmiş daha paranın yarısını bile toplayamamış durumdalar. Düşünün bir takım play off lara kalmış başkanı borçluların kapıya dayanmasından hastaneye düşmüş ölüm döşeklerinde yatmış hala sağlık sorunları yaşıyor,yönetim kendi cebinden verdiği paralar yüzünden evdeki huzuru bile kalmamış. Bu yönetim nasıl motive olacak. Voleybolcular 2 aydı para alamazken play off ta nasıl mücadele edecek sorarım. Mikrofonlar verilince, sahnelere çıkılınca susmayan Gümüşhane’nin önde gelenleri sus pus olmuş,kapılarını kulübe kapatmış telefonlara bile çıkmıyorlar.Sizlere sorarım bu kulübün suçu 1.lige çıkarak adı sanı ülke basınında hava durumlarından başka hiçbir yerde maalesef geçmeyen bir ilin tanınmasına katkıda bulunmak mı? Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda ve Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı gibi sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az olan gönlü zengin Gümüşhane sevdalısı da olmasa kulüp kapısına kilit vurma eşiğinde. Gümüşhane sevdalısı insanların verdiği mücadele yetmemiş üstüne kulüp başkanı ve yönetim kurulu bataklığa düşmüş insan gibi her çırpınışında biraz daha derine batmış umudunu yitirmemiş eşya piyangosu, bin altın adam projesi, gençlik konseri düzenlemiş ve her defasında destek görmediği için 1 tl bile kat edememiş. Ben bir Gümüşhaneli olarak Torul Gençlerbirliği başkanı Evren Özdemir ve yönetim kurulunu alınlarından öpüyorum. Bir mücadele bu kadar onurlu olabilir. Gümüşhaneli hemşerilerimi bu duyarsız davranışlarından ötürü üzülerek takip ediyorum.Torul Gençlerbirliği’ne yapılan bu üvey evlat muamelesi nedir?Anlam veremiyorum. Torul Gençlerbirliğini seven Gümüşhane sevdalıları elbette bu iki yüzlülüğün hesabını soracaklardır. Torul Gençlerbirliği ne yazık ki elimizden kayıp gitmek üzeredir.5 bin tl verecek yüz işadamı yokmudur bu memleketin. Milyon dolarlık binalar,iş merkezleri yapan iş adamlarının ceplerine akrep mi girdi acaba. Dikkatinizi çekerim bu kulübün aşıladığı spor sevgisi sayesinde gençler artık kahve köşelerine gitmiyor kötü alışkanlıkların peşinde koşmuyorlar.Bu kulübe verilen her türlü maddi destek sevaptır. Bir çocuğu sevindirmek kadar sevaptır. Manevi değerleri çok yüksek olan Gümüşhaneli hemşerilerimin bu konuya duyarsız kalmayacağına inanıyorum. Bir çırpınışta ben gösteriyorum. Boğuluyorum elimden tutan yokmu? Gümüşhane hayat liginde küme düşüyorum. HAYDİ GÜMÜŞHANE DUY

SESİMİZİ NOT:İŞ ADAMLARIMIZIN TAKIMIMIZA DESTEK VERMELERİ İÇİN KENDİ PROJELERİ VAR İSE PROJELERİNİN BİZLERE ULAŞMASINI BEKLERİZ.SİZLERİN DÜŞÜNCELERİNE DE AÇIĞIZ.BU TAKIM HEPİMİZİN TAKIMI EL ELE VEREREK SORUNLARI ÇÖZEBİLİR DAHA GÜZEL YERLERE TAKIMIMIZI TAŞIYABİLİRİZ.
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 14 Mayıs 2024
İmsak 03:15
Güneş 05:00
Öğle 12:23
İkindi 16:18
Akşam 19:37
Yatsı 21:14