banner333

banner309

Yunus Mallı, ŞİDEF Başkanı Kaya İle Görüştü

Trabzonspor'un , Almanya Bundesliga ekibi Wolsburg'dan yeni transferi A Milli futbolcu hemşerimiz Yunus Mallı Türkiye'de ilk olarak Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya ile görüşerek verdiği destek için teşekkür etti. Merakla beklenen giyeceği forma numarasını söyledi.

Spor 31.01.2021, 00:24 31.01.2021, 00:35
Yunus Mallı, ŞİDEF Başkanı Kaya İle Görüştü
banner400

Trabzonspor'un son olarak Almanya'nın Wolsburg ekibinde forma giyen Yunus Mallı'yı transfer ettiğini duyurması sonrası milli futbolcu bugün akşam saatlerinde Trabzon'a geldi. Trabzon'a geldikten sonra ilk olarak Şiran Dernekler Federasyonu Başkanı Serkan Kaya ile görüşen Yunus Mallı, Trabzonspor'da başarılı olmak istediğini belirtti. Trabzonspor'un yeni transferini ilk tebrik eden isimlerden olan  Şiran Dernekler Federasyonu Başkanı Serkan Kaya oyuncuya bordo mavili formayla başarılar dilerken Yunus Mallı ''Burada olmaktan mutluluk duyuyorum, inşallah güzel bir süreç olur. Bismillah diyerek başlacağız inşallah'. Tüm hemşerilerime selamlarımı iletiyorum. Sizlerin desteğiniz benim için çok önemlidir. İnşallah desteklerini esirgemesinler ' ifadelerine yer verdi. Öte yandan Yunus Mallı'nın Trabzonspor'da beklendiği üzere Gümüşhanemizin plakası olan 29 numaralı formayı tercih ettiği öğrenildi.

Öte yandan Yunus Mallı'nın amcası ve menejeri olan İlhan Mallı;"Hemşerilerimizin ve Trabzonspor taraftarının desteğine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah Gümüşhanemizi, Şiranımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz.Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

 

Yorumlar (1)
ziyabeyli 3 yıl önce
adamsinhaciyunuskerdesim
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09