banner333

banner309

Spor Gündemi, B.Gümüşhanespor'u Ağırladı

Serkan Kaya, Faruk Kuş ve Bayram Taşkın'ın hazırlayıp sunduğu Spor Güdemi'nin bu haftaki konuğu Bahçelievler Gümüşhanespor yönetim kurulu ve teknik diretörü oldu.

Spor 23.04.2013, 12:37
Spor Gündemi, B.Gümüşhanespor'u Ağırladı
banner400
Kulüp Başkanı Atilla Şahin;" Kanal 29 ilimize hayırlı olsun. Bizde kuülp olarak Kanal 29 gibi daha yeniyiz. Bahçelievler'de ilimizi en iyi temsil etmek, gençlerimize sahip çıkmak adına halisane duygularla yola çıkmış bulunuyoruz. Hemşerilerimzi kulübümüze destek olmaya davet ediyoruz. Kapımız herkese açıktır. Bu sezon İstanbul 2.Amatör 1.Grup'da mücadele ediyoruz. Bu sezon geç katıldığımız için iç saha maçlarımızı Avcılar Turgut Özal Stadında oynuyoruz. İnşallah şampiyon olarask Gümüşhane adını 1.Amatöre yazdıracağız" dedi.

Teknik Direktör Özdemir Taşkın;" Geçtiğimiz yıllarda edindiğim tecrübelerimiz memleketimin adını taşıyan bir kulüpde değerlendirmek bana çok gurur veriyor. Amacımız profosyonelliğe doğru kurumsallaşarak, Bahçelievler Gümüşhanespor adını marka ypmaktır. Biz Alman disiplinini, Müslüman duygusu ile birleştirip başarıya gideceğiz. Şu an 4 maçda 6 puanımız var. Hedefimiz tamamen bir üst ligdir. Önümğzdeki sezon alt yapı kategorilerinde mücadelemiz olacak. Bizi takip etmeye devem edin. 4 haftalık periyotta başarılı grafik ortaya koyan futbolcularımı tebrik ediyorum. Kanal 29'ada bizi ağırladığından ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Genel Kaptan Hicabi Karaman;" Kanal 29 ilimize hayırlı olsun. Bu nazik davetinizden ötürü sizlere teşekkür ederiz. Bahçelievler Gümüşhanespor yılların düşünce projesidir. Bunu bugün hayata geçirdiğimiz için çok mutluyuz. Kulübümüzün kuruluşunda bizlere değer ve emek veren ilimizin gururu Ziya Doğan'a ve ilçemizdeki derneklere teşekkür ediyoruz. Derneklerimizin kulübümüze daha çok sahip çıkmasını bekliyoruz. Sponsorlarımız Clıck Bomb ve Beyazlar Grup Mikail Beyaz'a da teşekkür ediyorum" dedi.

Bahçelievler Gümüşhanespor'un renkli taraftar grubu Atom Karıncalar'ın başkanı Ömer Sunay"Bahçelievler Gümüşhanespor kulübünün 12.adamıyız. Deplasmanda iç sahada her zaman destekleyeceğiz. Bu sene şampiyon olarak bir üst lige çıkacağız. Seneye Kocasinan'ı rakiplerimiz için zor bir deplasman yapacağız. Yönetim kurulumuza tarafatra verdiği önem ve destek için teşekkür ederim" dedi.

Ayrıca yönetim kurulu üyeleri Osman Şahin ve Atom Karıncalar grubu üyesi Sezgin Ediz'de başarı temennisinde bulundu.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45