banner333

banner309

Yakamoz Derneğinden Öğrencilere İçin Kermes

Gümüşhane Yakamoz Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına yardım kermesi düzenledi.

Gümüşhane 23.04.2013, 12:59
Yakamoz Derneğinden Öğrencilere İçin Kermes
banner400

 Yeni Belediye Binası altında açılan kermese Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, Kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Protokol üyelerinin kurdele kesimi ile açılan kermeste davetlilere kermes pastası ikram edildi.

Açılışta bir konuşma yapan Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda ’’ Kamu hizmetlerini ağırlıklı olarak devlet sektörü gerçekleştiriyor, ancak sivil inisiyatif dediğimiz sivil toplum örgütlerinin girişimleri bu faydayı katlayarak arttırmakta ve sağlanan hizmetlerin büyümesine de vesile olmaktadır” dedi. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimi amacıyla kermesin yapılmış olmasının manidar olduğunu belirten Mayda ; ‘ Bu konudaki her türlü girişimi destekliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, Kermesin bol gelir getirmesini ve öğrencilerimize o yönüyle geri dönmesini diliyorum ilimize hayırlı olsun’’ ifadesini kullandı.

Belediye Başkanı Canlı ise Kermesin sonucunun arzu edilen şekilde olması temenni ederek hayırlı olması diledi.

El emeği göz nuruyla yapılan çeyizlik eşyaların ve gıda ürünlerinin satımının gerçekleşeceği kermesin on gün boyunca açık kalacağı öğrenildi.


Haber-Foto: Sercan Toprak

 


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46