banner333

banner309

Şirintepespor’dan Açılış Şov

Kağıthane’nin en eski ve köklü kulüplerinden Şirintepe, muhteşem bir açılış töreni ile yeni kulüp binasına kavuştu.

Spor 09.11.2015, 08:43 09.11.2015, 08:44
Şirintepespor’dan Açılış Şov
banner400

 Kağıthane’nin en eski ve köklü kulüplerinden Şirintepe, muhteşem bir açılış töreni ile yeni kulüp binasına kavuştu. Yaklaşık 150 metrekarelik alanda daha ferah bir ortamda hizmet verecek olan kulüp merkezi şık tasarımıyla dikkatleri çekerken salonları, soyunma odaları, mutfak ve banyoları,  malzeme odası  ve başkanlık makamı ile adeta herkesi hayran bıraktı.

 Ferhat Karagöz başkanlığında yeni yönetim, yeni bakış açısı ve planlamalarıyla kolları sıvayan Şirintepe kulübü, öncelikli olarak bir kulüp binası hedeflemesi yaptı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ı ziyaretle başlayan çalışmaların ardından güven veren yönetim, belediye desteğini de arkasına alarak başarılar art arda gelmeye başladı. Başkan Fazlı Kılıç, Şirintepespor kulübüne Şirintepe Mahallesi’nde bulunan belediyeye ait binanın bir dairesini tahsis etti.

Mübarek bir gün olan Cuma Gününde açılışı yapılan kulüp binasında katılım oldukça yoğundu. Kokteyl ikramının ardından konuşmaların yapıldığı açılışa Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, Belediye başkan yardımcılarından Ömer Kır, Mevlüt Öztekin, Şaban Demirel, Eyüp ilçe milli eğitim müdürü Murat Öğütcü, meclis üyeleri, muhtarlar, kulüp başkan ve yöneticileri, Şirintepe’nin eski ve yeni hocaları, futbolcular ve mahalle sakinleri katıldı.

Karagöz’den Başkan Kılıç’a Teşekkür

 

Kendisinin doğma büyüme Şirintepeli olduğunu ifade eden Şirintepespor Kulübü Başkanı Av.Ferhat Karagöz, futbolu sadece Şirintepede oynadığın ve sonrada şirintepede bıraktığını söyleyerek Flips ve Keçi dersinde iki futbol sahsının olduğunu ve çamur ve göletlerle boğuştuklarını, sıcak günlerde ise tozların bulutlara ulaştığını ve toz bulutlarından topu dahi göremedikleri söyledi. O günlerden, bugünlere gelindiğini ifade eden Karagöz, şimdi Keçi Dersi’nin olduğu futbol sahasının çim sahaya dönüştüğünü, futboldan yüzmeye, güreşten basketbola kadar tüm amatör branşların yapıldığı bir spor kompleksi olduğunu vurgulayarak ‘’bu hale getiren spor aşığı başkanımız Fazlı Bey’e teşekkür ediyorum Allah ondan razı olsun’’ dedi. Amaçlarının ahlaklı ve sporcu bir gençlik yetiştirmek olduğunu vurgulayan başkan Karagöz, ‘’çocuklarımızı sokaklardan kurtarmak istiyoruz, bizim maçlarımızda asla küfür olmayacak bunun için başkanımıza söz verdik’’ dedi. Ferhat Karagöz, desteklerinden ve kulüp binasının Şirintepe’ye tahsisinden dolayı belediye başkanı Fazlı Kılıç’a teşekkür etti.

Kılıç; Belediye Gelirlerinin Yüzde 25’ini Spora Harcıyoruz

 

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ta yaptığı konuşmada Başkan Karagöz ve yönetimini tebrik ederek söze başladı. Kılıç, açılışa katılan protokolü de selamlayarak. Kağıthane’nin her alanda olduğu gibi spor alanında da çok büyük atılımlar yaparak önemli yeni tesisler yaptığını söyledi. Başkan Kılıç, Kağıthane’de 8 adet çim futbol sahasın yaptıklarını  1adet tam olimpik 1 adet yarı olimpik havuz yaptıklarını  1 adette Hamidiye Mahallesinde yarı olimpik havuz inşaatının devam etiğini söyledi. Hemen hemen yeni yapılan okulların tamamında spor salonu yaptıklarını ifade eden Kılıç,  Kağıthane’de tüm spor branşlarını barındıran 3 adet kapalı spor salonunun olduğunu söyledi, Amatör kulüplere ve sporculara tesis yapmanın yanı sıra malzeme ve nakdi yardımlarında da bulunduklarını ifade eden Fazlı Kılıç, belediye gelirlerinin yüzde 25’ini sosyal faaliyet, sosyal tesis ve spora harcadıklarını söyledi.

 Konuşmaların ardından kulüp yönetimi tarafından Başkan Fazlı Kılıç’a başkan yardımcısı, Şaban Demirel’e Spor Müdürü Mehmet Kızıl’a plaket takdim edildi.  Proğram açılış kurdelesinin kesimi ile son buldu.

Haber Kaynağı:Sadabad Haber

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46