banner333

banner309

Şampiyon B.Evler Gümüşhanespor Kongreye Gidiyor

İstanbul 2.Amatör ligi şampiyonlukla tamamlayarak 1.Amatöre yükselen Bahçelievler Gümüşhanespor, hafta sonu kongreye gidecek.

Spor 17.06.2014, 17:49 18.06.2014, 10:15
Şampiyon B.Evler Gümüşhanespor Kongreye Gidiyor
banner400

         Kulüp başkanı Atilla Şahin kongre öncesi bir açıklama yaptı.Açıklama şu şekilde;


          DEĞERLİ FUTBOL CAMİASI VE HEMŞEHRİLERİM;

 

         Sezonu bitirirken 1.Amatör kümeye çıkmanın hazzını da yaşıyoruz aynı zamanda. Kurulduğumuz Şubat 2013’ten bugüne geçen 16 ayda böyle bir sonuç, aslında bir başarı öyküsünün vücut bulmuş halidir.


          Belki eski futbolcu veya spor adamı ağabeylerimizin anlattığı çamurlu toprak sahalarla mücadele etmedik ama bugünlere nasıl geldiğimizin, neler yaşadığımızın, ne engeller aştığımızın canlı hafızaları ben, yol arkadaşlarım ve taraftarımızdır. Belleklerimize yer eden menfi yaşanmışlıkların kol kırılır yen içinde kalır misali olması da temennimizdir. Zira bu başarının coşkusunun tadını kaçırır ve yeni tartışmaların kapısını açarak aramızdaki kâğıttan kaplanları açığa çıkarır.


          Arkadaşlar, bir buçuk yıldır başkanlığını gururla yaptığım kulübümüzün daha da yukarılara çıkması adına bir kan tazelemesinin kaçınılmaz olduğu kanaatindeyim.Daha önce sosyal medyada duyurusunu yaptığımız olağanüstü genel kurulumuzun ilan edilen tarihi 22 Haziran dır.Yeniden aday olmayı düşünmediğim bu genel kurulda güçlü bir yönetimin ve emin arkadaşların bu önemli görevi sırtlanacağına inancım tamdır.


          Tabi ki bu kararı vermek benim için kolay olmadı. Ancak biz ömrü kısa olan, meyve ağacı dikmedik ki meyve beklentimiz olsun. Biz asırlık çınarın tohumlarını saçtık toprağa. Dolayısıyla şahsıma yakışan da alnımın akıyla başardığım bu görevimi tadında ve doğru yerde bırakmaktır.


          Sezon sonu itibariyle kulübümüzün hiçbir futbolcusuna borcu olmadığı gibi, hiçbir kuruma, şahsa ve şirkete de borcu yoktur. Yeni gelecek yönetiminde maddi-manevi her zaman yanında olacağım. Bilgi ve tecrübelerimden istifade etmek istedikleri ölçüde onlara yardımcı olmak benim Bahçelievler Gümüşhane Spor’a sevgim ve borcumdur.


         Genel kurula katılımın fazla olması kulübümüzün yeni sezondaki heyecanını yansıtacaktır. Lütfen duyarlı olalım.

 B.evler Gümüşhane Sporumuzu emin ellere teslim etmek görevi de omuzlarımızdadır. Bu sıfatı taşıyacak arkadaşlarımızın da varlığına ve aramızdan çıkacağına inanıyorum.

        Kongre gününe kadar olacak süreçte puslu havayı isteyen odaklar birtakım söylenti ve teoriler ortaya atabilir. Bunlara itibar etmemenizi ve birinci ağızdan yapılacak açıklamaları dikkate almanızı rica ediyorum. Bu tarz karnından konuşan insanlara da gerekli cevap tarafımca verilecektir.
Kongremizin kulübümüze, memleketimize ve Türk futboluna hayırlı olmasını dilerim.
Saygılarımla…


Bahçelievler Gümüşhanespor Başkanı 

       Atilla ŞAHİN

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 17 Nisan 2024
İmsak 04:02
Güneş 05:34
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:10
Yatsı 20:35