banner333

banner309

Memur-Sen'den Gümüşhane Valisine Ziyaret

Memur-Sen'den Gümüşhane Valisini Ziyaret Etti

Gümüşhane 18.06.2014, 09:32 18.06.2014, 23:24
Memur-Sen'den Gümüşhane Valisine Ziyaret
banner400
 Gümüşhane Memur-Sen, Gümüşhane Valisi Yücel YAVUZ’A hoş geldiniz ziyaretinde bulundu. Memur Sen heyetinde Memur-Sen ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Veli AĞAÇ, Sağlık Sen Şube Başkanı Yunus YILMAZ,Büro Memur Sen İl temsilcisi Eyüp AKÇAY, Bem-Bir Sen İl temsilcisi Harun ŞEKER, Bayındır Memur Sen İl temsilcisi Ali Rıza ÖZER, Birlik Haber Sen İl temsilcisi Mevlüt SÖNMEZ, ve  Eğitim Bir-Sen Basın yayından sorumlu Başkan yardımcısı Habib TANIŞ katıldı.
 
Memur-Sen İl Başkanı Veli AĞAÇ Memur Sen’in ilimizdeki durumu hakkında bilgi verdi. AĞAÇ “İlimizin ve ülkemizin yetkili konfederasyonu olarak, kamu çalışanlarının ekonomik sosyal ve özlük haklarını koruyup geliştirmeyi amaç edinmiş olmanın sorumluluğuyla çalışıyoruz. İlimizde 3085 üye sayısıyla en büyük memur sendikasıyız. Ülkemizin sivilleşmesi, demokratikleşmesi ve millet egemenliğinin yerleşmesi için üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz.”dedi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden, Vali Yücel YAVUZ, İç İşleri Bakanlığı’nda görev yaptığı dönemde sendikalar ile ilgili bölüme baktığını, Kurum İdare Kurullarında alınan kararlara katkı sağladığını ifade etti. Vali YAVUZ “Ülkemizde sendikacılık anlayışı değişmiştir. Sendikalara bakış açısı da olumlu yönde gelişmektedir. Bunda en büyük pay Memur Sen’indir. Memur Sen’in ülke sorunlarının çözümüne sağladığı katkılar bunun en güzel göstergesidir. ”dedi. Sahip olduğu bilgi ve deneyimini Gümüşhane’nin gelişmesi ve kalkınması için kullanacağınıbelirterek görevi süresince sivil toplum kuruluşlarından yararlanacağını sözlerine ekledi.
 
 
        Habib TANIŞ
Eğitim Bir-Sen Başkan Yardımcısı
        (Basın Yayın)
 
 
                                                                                         Veli AĞAÇ
                                                                                Memur-Sen İl  Başkanı

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46