banner333

banner309

Samandıra FK’de Lokman Ergen dönemi

İstanbul 1. Amatör Ligin yeni takımlarından Samandıra Futbol Kulübü, 2023-2024 sezonunda takımını Teknik Sorumlu Lokman Ergen’e emanet etti.

Spor 24.07.2023, 11:03 24.07.2023, 11:05
Samandıra FK’de Lokman Ergen dönemi
banner400

Son olarak görev yaptığı Sultanbeyli Belediyespor Altyapısındaki başarıları ile bilinen 43 yaşındaki Lokman Ergen atılan imzalar sonrasında Samandıra Futbol Kulübün yeni Teknik Sorumlusu oldu.

1980 doğumlu teknik adam disiplinli çalışmaları ve oyunu iyi okuması ve göze hoş gelen futbol oynatması ile tanınıyor.

Babacan : Lokman Ergen’e güveniyoruz

Kulüp Başkanı Mustafa Babacan imza sonrası yaptığı açıklamada “ İddialı bir takım kuracağımız yeni sezonda Lokman Ergen hocamızla resmen anlaşmış bulunuyoruz. Lider bir kişiliği bulunması, çalışkanlığı, kadro tercihlerinde hakkaniyetli olması, oyunu iyi okuması, genç oyunculardan yüksek verim alması, antrenman bilgisinin yüksek olması ve oyuncu geliştirme konuları gibi birçok ekstra özelliği olmasından ötürü Lokman Ergen’in adı öne çıkmıştı. Kendisine güvenimiz tamdır. Yeni sezona kendisine ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

Ergen : Samandıra FK’nın başarısı için burdayım

Başarılı Teknik Adam Lokman Ergen imza sonrası yaptığı açıklamada “Öncelikle Mustafa Babacan Başkanım ve Yönetim Kurulumuza bana duydukları güvenden dolayı teşekkür ederim, inşallah onların bu güvenini boşa çıkarmayız. Bu dakikadan itibaren Samandıra Futbol Kulübünün başarısı için var gücümüzle çalışarak şampiyonluğa oynayan bir ekip olacağız “ açıklamasını yaptı.

Lokman Ergen kimdir?

Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi, Haliç Üniversitesi Antrenörlük Futbol bölümü mezunu olan ve UEFA B lisansına sahip 1980 doğumlu Lokman Ergen disiplinli çalışmaları ve futbolcularla olan başarılı iletişimi ile tanınıyor. Gümüşhane Akhisar nüfusuna kayıtlıdır.

1992 yılından beri Sultanbeyli ilçesinde ikamet eden Lokman Ergen Sultanbeylispor, Sultanbeyli Uzunderespor, Beylerbeyispor, Anadolu Kartalları, Sancaktepe Belediyespor ve Sultanbeyli Belediyespor Altyapısında başarı ile görev yaptı.

Haber : Murat Nazik

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Mayıs 2024
İmsak 03:07
Güneş 04:54
Öğle 12:24
İkindi 16:19
Akşam 19:43
Yatsı 21:23