banner333

banner309

Olgun, Vali Yardımcısı ile Maç Yaptı

Tenis tutkusu İle bilinen Gümüşhane Köse Oylumdere köyü Derneği eski başkanı Yücel Olgun son maçını İstanbul Vali yardımcısı Ahmet Önal ile yaptı.

Spor 29.06.2019, 12:45
Olgun, Vali Yardımcısı ile Maç Yaptı
banner400

Tenis sporunun ülkede yayılması gerektiğini her fırsatta dile getiren Yücel Olgun, tenisi düzenli şekilde oynayarak çevresini her daim teşvik ediyordu. Ünlü isimlerlede maç yapan Olgun son maçını bir dönem Köse kaymakamlığı yapan İstanbul vali yardımcısı Ahmet Önal ile yaptı. Yine Oylumdere köylü olan milli tenisçiler Seyfi Soysal ve Ayhan Soysal hocanında dahil olduğu maçı Ahmet Önal ve Ayhan Soysal ikilisi kazandı.

Güzel bir maç olduğunu söyleyen Olgun;” Sayın vali yardımcımıza ve kıymetli hocalarıma bu güzel karşılaşma İçin teşekkür ederim. Tenis çok zevk alarak yaptığımız bir spor, ülkemizde mutlaka yaygınlaştırılmalıdır. Elimden geldiğince herkese tavsiye etmeye çalışıyorum. Bizim köyümüzde milli tenis hocalarımız var. Onların desteğiyle Gümüşhane’de bir tenis akımı başlatılması gençlerimiz adına çok güzel bir girişim olur, bunun değerlendirilmesini istiyorum. Bugün bizi ağırlayan Ayhan Soysal hocama ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49