banner333

banner309

Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri'den GTSO’ya Ziyaret

Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri Ve Beraberindeki Heyetten Gtso’ya Ziyaret

İş Dünyası 02.07.2019, 09:02
Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri'den GTSO’ya Ziyaret
banner400

 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri, DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman ve DOKAP Başkanı Yusuf Mengi Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay ile görüştü.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Onur Adıyaman ve DOKAP Başkanı Yusuf Mengi’den oluşan heyet  bölgemizde gerçekleştirmiş olduğu ziyaretler kapsamında, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay'ı makamında ziyaret etti.

BU TÜR ZİYARETLER BİZLERE GÜVEN VERİYOR

GTSO Yönetim Kurulu İsmail Akçay yaptığı açıklamada; “Kalkınma Ajansları Genel Müdürümüz Barış Yeniçeri, DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman ve DOKAP Başkanı Yusuf Mengi ile ilgili uzman ekibiyle birlikte ilimizi ve odamızı ziyaret ederek bizleri fazlasıyla mutlu ettiniz. Sizlere ve değerli misafirlerimize bu anlamlı ziyaretiniz ve desteğiniz için şehrim adına teşekkür ediyorum. Sizleri odamızda ağırlamaktan ne kadar mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Bu ziyaretin şehrimize çok önemli katkıları olacağına inanmaktayım. Çünkü yönetici ve idarecilerimizin bizleri ziyaret etmesi ve yakından ilgilenmesi bizlere hem güven veriyor hem sorunluluğumuzu artırıyor hem çalışma heyecanımızı kamçılıyor. Biz bunu böyle hissediyoruz. Gümüşhane TSO olarak şehrimize hizmet noktasında istişare kültürü ile elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bir şehrin idareci ve yöneticileri o şehri için bir şans olduğunu düşünüyorum Kalkınma Ajansımızdan şehrimiz için önemli destekler alıyoruz. Bunlardan bir tanesi de şehrimizde  ve bölgemizde önemli bir marka haline gelen Gümüşhane Organik Ürünler İş Geliştirme Merkezi(İŞGEM).İnşallah İŞGEM’deki ufak tefek eksiklerimizi sizlerin desteği ile de tamamlayıp tam kapasite çalışmaya başladığımızda girişimcilerimize daha iyi imkanlar sunup şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine önemli bir istihdam ve ekonomik katkı sağlamış olacağız. Ben tekrar şahsınızda ekibinize bu sizlere bu anlamlı ziyaretiniz ve desteğiniz için teşekkür ediyorum.’dedi.

DIŞ TİCARET ODAKLI AZ AMA ÖZEL OLAN YÖRESEL ÜRÜNLER ÜRETMELİYİZ DÜŞÜNCESİNDEYİM

Misafirperverliği ve bu açık sözlülüğü için Başkan Akçay ve ekibine teşekkür eden Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri ise ‘’Gümüşhane’de ve Ticaret ve Sanayi Odasında sizlerin konuğu olmaktan ve şehrimizin büyük mutluluk duydum. Sizler bizim büyüğümüz ve yol göstericimizsiniz. Sizlerin düşünceleri ve tecrübeleri bizim için bulunmaz bir kaynak ve yol gösterici. Bu bakımdan ben çok önemli görüyorum. Ziyaretim kapsamında gördüm ki çok özel ve güzel doğal yöresel ürünlerimiz ve tatlarımız var. Şehrimizin de içinde bulunduğu bu bölge çok bakir ve kirlenmemiş. Dış ticaret odaklı Organik ve Kaliteli yani az ama özel yöresel ürünler üreterek ve pazarlayarak bu bölgeye önemli bir gelir sağlayabiliriz. Bu konu hakkında önemli çalışmalar yapmamız düşüncesindeyim. Başlangıç noktasında bu bölgede hayata geçireceğimiz önemli birkaç projemiz var ve inanıyorum ki çok kısa bir süre de şehrimize ve bölgemize katkı sağlamaya başladığını göreceğiz. ’ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38