banner333

banner309

Kelkit’in Gururu Feyzanur'un Gözü Dünya Şampiyonluğunda

Portekiz’de düzenlenen Kick Boks Dünya Şampiyonasında bugün yarı final karşılaşmasına çıkan milli sporcumuz Feyzanur Azizoğlu, Polonyalı rakibini eleyerek finale yükseldi.

Spor 23.11.2023, 19:15
Kelkit’in Gururu Feyzanur'un Gözü Dünya Şampiyonluğunda
banner400

Portekiz'de düzenlenen Kick Boks Dünya Şampiyonasında bugün yarı final karşılaşmasına çıkan milli sporcumuz Feyzanur Azizoğlu, Polonyalı rakibini eleyerek finale yükseldi.

Gümüşhaneli milli sporcumuz Feyzanur Azizoğlu, Portekiz'in Lizbon kentinde 17-26 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Dün çıktığı çeyrek final karşılamasında İsveçli rakibi Sofia Sjostrom Bedziri'yi yenerek yarı final maçına çıkmaya hak kazanan Azizoğlu, bugün oynan yarı final müsabakasında ise Polonyalı rakibi Justyna Krosta'yı yenerek adını finale yazdırmayı başardı.

Polonyalı rakibi karşısında 2-1'lik üstünlük sağlayan Kelkit'in gururu Feyzanur, yarın ve Cumartesi günü yapılacak olan final müsabakalarında ise Fransız sporcu Julına Nılusmas ile ringe çıkacak. Kelkitli milli sporcumuz Feyzanur' un final maçının hangi gün olacağı ise bu akşam belirlenecek. Önümüzde ki iki gün boyunca devam edecek olan final müsabakaları yine Youtube WAKO Kickboxing World Championships 2023 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

"Portekiz'den İnşallah Altın Madalya ile Dönecek"

Kelkitli milli sporcumuz Feyzanur Azizoğlu'nun antrenörleri Osman Nas ve İbrahim Çiçek, bugün gerçekleştirilen yarı final müsabakasının ardından Gümüşkoza' ya özel olarak açıklamalarda bulundu. Feyzanur' un göğüslediği bu başarının kendilerini çok mutlu ettiğini kaydeden antrenör Nas ve Çiçek, "Feyzanur' un başarıları ile gurur duyuyoruz. Feyzanur kızımız Kelkit'in ve Gümüşhane'nin gururuydu, artık tüm Türkiye'nin gururu oldu. Feyzanur, Riyad 2023 Dünya Dövüş Oyunlarında finalde karşılaştığı ve son anda maçı kaybettiği Ukraynalı rakibi ile bu şampiyonanın finalinde de karşılaşarak o maçın rövanşını almayı çok istiyordu. Ancak Ukraynalı sporcu yarı final karşılaşmalarında Fransız rakibine elendi. Feyzanur kızımız Kick Boks dünyasının en başarılı sporcularından Fransız Julına Nılusmas ile karşılaşacak. Feyzanur' a inancımız ve desteğimiz tam. Bu final karşılaşmasından da alnının akıyla çıkacağını biliyoruz. Antrenörleri olarak her zaman onun yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Feyzanur inşallah Portekiz'den altın madalya ile dönecek" dedi.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54