banner333

banner309

Kelkit Gücüspor BAL liginde

Gümüşhane Amatör Ligi takımlarımızdan Kelkit Gücüspor, ligin son karşılaşmasında sahasında karşılaştığı Gümüşhane Üniversitesi Kültürspor’u Ömer, Emirhan, Sinan ve Yunus’un attıkları gollerle 4-0 mağlup ederek Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmeyi başardı.

Spor 12.04.2023, 09:01
Kelkit Gücüspor BAL liginde
banner400

Şiranspor, Kösespor, Gümüşhane Üniversitesi Kültürspor, Gümüşhane Sportif Faaliyetleri AŞ., Torul Belediyespor ve İl Özel İdarespor gibi tecrübeli takımların oluşturduğu ligde ipi göğüsleyen Kelkit temsilcisi Kelkit Gücüspor, yeni kurulmasına rağmen kısa bir sürede önemli bir başarıya imza atarak adını Bölgesel Amatör Ligine yazdırdı.

7 takımlı ve iki devreli oynanan ligin ilk yarısında 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan kırmızı-siyahlı ekip, ligin ikinci yarısında müthiş bir performans gösterip, ikinci yarı oynadığı tüm maçlarını kazanarak şampiyon oldu.

İlimizi bu sezon Bölgesel Amatör Liginde temsil eden Telekomspor’un küme düşmesi sonucu Play-Out maçı oynamadan direk olarak Bölgesel Amatör Ligine yükselen Kelkit Gücüspor’da maç sonu büyük sevinç yaşandı. Kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular, Bal Ligi coşkusunu taraftarıyla birlikte doyasıya kutladı.

Kelkit Gücüspor Kulüp Başkanı Mustafa Karaca, şampiyonluk maçı sonrasında, yöneticilerle birlikte teknik heyet ve futbolcuları kutlayarak, yaşanan sevince ortak oldu.

Başkan Karaca, takımının Bölgesel Amatör Ligine yükselmesinden dolayı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “2022-2023 1. Amatör lig şampiyonu Kelkit Gücüspor olmuştur. 2022 yılında inanarak çıkmış olduğumuz bu yolda şampiyonluğu kıl payı kaçırmış olup, 2023 yılında şampiyonluk hedefimize ulaşmış bulunuyoruz. Gerek siyasi, gerek bazı futbol camiasının ileri gelen isimlerinin ısrarlı baskılarına rağmen bir avuç inanmış yürekli insanın ve inanmış bir takımın karşısında artık hiç bir engel kalmamıştır. Kulübümüz adına bizlere destek veren, yanımızda olan ve bize inanan tüm Kelkit Gücü taraftarlarına teşekkür ederiz. Bize her anlamda destek veren bizi bu yola teşvik eden ve yanımızda duran Kelkit futbolunun duayeni merhum Gökmen Turhan ağabeyimize minnetlerimizi sunuyoruz. Bu şampiyonluğu önce Gökmen Turhan ağabeyimize, ardından tüm Kelkit Gücüspor sevenlerine armağan ediyoruz. Selam BAL ligi biz geldik” ifadelerine yer verdi.

Yaşanan şampiyonluktan dolayı yaşadığı mutluluğu ve gururu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Kelkit Gücüspor Teknik Direktörü Samet Aydın,” Zorlu geçen bir sezonun sonunda başarılı olmanın gururunu yaşıyorum. Bu süreçte manevi desteğini hiçbir zaman bizlerden esirgemeyen dost ve arkadaşlarımın hepsine teşekkür ederim. Yeni başlamış olduğum bu yolda güzel bir başlangıç oldu benim için. İnşallah hep üzerine koyarak devam ederim. Şampiyonluğu bana ve takımıma en kötü zamanda, her şartta güvenen başkanımız Mustafa Karaca’ya, yönetim kurulumuza ve Kelkit Gücüspor taraftarına hediye ediyorum.” şeklindeki açıklamalarıyla dile getirdi.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38