banner333

banner309

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Karaköse: Karar Kesin Değil

Gümüşhanespor'un teknik direktörü Halim Karaköse liglerin başlama kararının sağlık kurulundan gelen karara göre değişebileceğini söyledi.

Spor 12.05.2020, 13:05
Gümüşhanespor Teknik Direktörü Karaköse: Karar Kesin Değil
banner400

Karaköse, “Şu anki ortam futbol oynamak için elverişli değil. İstanbul ve çevre illerde birçok takımın virüs testleri pozitif çıktı. Bu nedenle bu takımlar karantinaya alınırken antrenmanları da iptal edildi. Şuan hiç birimiz bu riskin altına giremeyiz ve netleşmesini bekliyoruz. Liglerin 12 Haziran’da başlayacağı kesinleşirse de antrenmanlara bayramdan sonra oda federasyonun istediği şartları yerine getirebilirsek başlayabiliriz. Önce insan sağlığı. Federasyon Başkanı Nihat Özdemir liglerin 12 Haziran’da başlayacağını açıkladı. Ama açıklamasının devamında sağlık bakanına ve bilim kuruluna bu kararımızı sunup onların onayından sonra başlayacağız dedi. Yani şu an için net bir şey söylenmiyor. Benim görüşüm hala liglerin oynanmasının sakıncalı olduğu yönünde. Çünkü TFF'nin yayınladığı sağlık protokolünün alt liglerde uygulanması imkânsız” açıklamasında bulundu.

Karaköse, “Eğer bu karar kesinleşirse bizde Gümüşhanespor olarak antrenmanlara müsabaka tarihinden 1 ay önce başlamamız gerekli. Yani düşünülen tarih 12-13-14 Haziran ise en geç 14-15 mayıs gibi antrenmanlara başlamamız lazım. Daha önce de söylemiştim. Takım olarak ligde kalacağımıza inancımız tam. Kalan 6 maçtan istediğimiz puanları alarak Gümüşhanespor'u bu ligde tutacağız inşallah. Camiamızın da desteğini arkamızda görmek istiyoruz. Eğer camia olarak kenetlenirsek hedefimize ulaşmamız daha da kolaylaşacaktır” dedi.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (1)
metinaltan 4 yıl önce
tamhayalkuruyorhocagumussporcoktandustukumeye
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59