banner333

banner309

Gümüşhanespor Kaleci Cengiz Biçer: Gümüş'ü Çok Daha Zor Günler Bekler

Gümüşhanespor'un tecrübeli kalecisi Cengiz Biçer kulübün geleceği ve sıkıntıları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Spor 06.05.2020, 15:07 06.05.2020, 15:09
Gümüşhanespor Kaleci Cengiz Biçer: Gümüş'ü Çok Daha Zor Günler Bekler
banner400

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta zor günler geçiren Gümüşhanespor’un tecrübeli file bekçisi Cengiz Biçer, günebakış’a önemli açıklamalar yaptı. Başarılı file bekçisi, gerekli tedbirlerin alınmaması durumunda kulübün geleceğinin hiç de aydınlık olmayacağını söyledi.

Geçmişte yapılan yönetimsel hataların kulübün şuan ki kötü bir durumda olmasına neden olduğunu ifade eden başarılı file bekçisi, “Yanlış transfer politikası, altyapıya önem verilmemesi, kurumsallaşma adına adımların atılmaması ve çok fazla yapılan yönetim değişiklikleri kulübü bu duruma getirdi. Tabi buna ek olarak Gümüşhanespor’un 2 senzon öncesine kadar 3’kez Play-Off finali oynaması ama bir üst Lige çıkamaması da bir etken olabilir” dedi.

Bir takımın başarılı olabilmesi için öncelikle sağlam bir yönetim, güven ve dostluk gerekir, diyen başarılı kaleci Cengiz Biçer sözlerine şöyle devam etti; “Bunlar topyekün sağlanamadığı sürece toparlanma çok zor olacaktır. Umarım ki en kısa zamanda yeni bir yönetim Gümüşhanespor’a sahip çıkar, herkesi kucaklar ve kurumsallaşma adına adımlar atar. Bu en azından Gümüşhanesporun geleceği için bir ışık olabilir. Aksi taktirde Gümüşhanespor’u çok daha zor günler bekler. Bu çok açık ve nettir.”

Futbolu çok özlediğini de söyleyen kırmızı-beyazlı ekibin 1 numarası Cengiz Biçer, “Tabi bizim için çok uzun bir ara oldu. Futbolu çok özlediğimiz bir ara oldu. Hocamızın bize günlük verdiği idman programlarını en iyi şekilde uygulamaya çalışıyorum. Bu en azından bizi takım antrenmanı veya kaleci antrenmanı kadar olmasa da fit tutacaktır. Burada en temel kural kuvvet kaybetmemek. Çünkü kuvvet kaybı bizim geri dönüşümüzde sakatlıklara sebep olabilir. Ama tabiki bu süreçte çok fazla takım antrenmanından uzak kaldık. Bunun içinde ligler başlayacak olursa iyi bir hazırlık dönemi geçirmek zorundayız. Ne kadar tek başınıza antrenman yapsanız da takımla yapılan antrenman çok farklıdır. O tempoyu yakalamak için sadece kuvvet antrenmanı yeterli değildir” açıklamasını yaptı.

Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11