banner333

banner309

Gümüşhane Üniversitesi BESYO'dan Üst Üste Şampiyonluklar

Spor 26.02.2024, 23:14
Gümüşhane Üniversitesi BESYO'dan Üst Üste Şampiyonluklar
banner400

Gümüşhane Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen müsabakalarda üst üste şampiyonluklar elde etti.

Muaythai Şampiyonası:

  • Üniversitemiz Muaythai Takımı, Mersin Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Muaythai Şampiyonası'nda Erkekler A Divisyon grupta Türkiye şampiyonu oldu.
  • A Divisyon Erkekler Üniversite Madalya Sıralaması:
    1. Gümüşhane Üniversitesi
    2. Gaziantep Üniversitesi
    3. Mersin Üniversitesi
    4. Marmara Üniversitesi

Kick Boks Şampiyonası:

  • Üniversitemiz, Mersin Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde düzenlenen Üniversiteler Kick Boks Türkiye Şampiyonası'ndan 2 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya alarak müsabakayı toplamda 8 madalya ile tamamladı.
  • Müsabakalara Türkiye genelinden yaklaşık 500 sporcu katılım sağladı.

Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek'in Tebrik Mesajı:

Elde edilen başarılardan dolayı sporcuları tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şunları söyledi:

"Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen müsabakalarda öğrencilerimizin gösterdiği üstün performansları ve azimleri bizleri gururlandırdı. Bu müsabakalardan elde edilen başarılar, Üniversitemizin spor alanındaki gücünü ve rekabetçiliğini göstermesinin yanı sıra, öğrencilerimizin disiplin, çalışma azmi ve başarıya olan bağlılığını da vurgulamaktadır.

Öğrencilerimizin aldıkları başarılar, antrenörlerimizin profesyonel yönlendirmeleri sayesinde mümkün olmuştur. Bu vesileyle sporcularımızı tebrik ediyorum. Sporcularımızın yetiştirilmesinde yoğun emek harcayan Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Oktay Şahin ve ekibini de tebrik ediyorum.

Sporun birleştirici gücüyle, öğrencilerimizin karakter gelişimine ve akademik başarılarına olumlu yönde katkı sağlandığına inanıyoruz. Üniversitemizin elde ettiği başarılarda pay sahibi olan Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğümüz, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız ve İdari Mali İşler Daire Başkanlığımız başta olmak üzere tüm akademik ve idari personelimizi içtenlikle tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Üniversitemiz adına elde edilen bu önemli başarılar, sadece spor arenasında değil, aynı zamanda akademik ve toplumsal alanda da bizleri gururlandırmaktadır."

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 03:33
Güneş 05:12
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:26
Yatsı 20:58