banner333

banner309

Gümüş kızlar ligden çekildi

Gümüşhane’nin Bayanlar Voleybol 1. Ligindeki temsilcisi Gümüşhane Gençlerbirliği, maddi imkansızlıklar nedeniyle ligden çekildi.

Spor 20.01.2019, 00:33
Gümüş kızlar ligden çekildi
banner400

Kurulduğu 2013 yılından sonra 1.lige kadar yükselerek şehrimizi başarıyla temsil eden kulüp, maddi imkansızlıklar nedeniyle bugün kendi sahasında oynayacağı Kazan Belediyesi maçına çıkamayarak ligden çekildi.

Kulüp başkanı Nizamettin Yılmazer, yaptığı açıklamada üzgün olduğunu belirterek, “Tüm çabamıza rağmen takımı kapatmak için adeta bütün ayak oyunlarını ortaya koyanların müdahalelerine direnemedik. Şehri her noktada sahipsiz bırakan bu iradeyi Allah’a havale ediyorum” dedi.

“Bu şehirde yalnız kaldık” diye konuşan Yılmazer, “İstedik ki bu şehir spor kulüpleriyle sosyal ve kültürel donatılarıyla zirvelere yükseldiği futbol, voleybol, hentbol, atletizm, atıcılık, bilek güreşi ve tüm branşlarıyla bir spor kenti olsun. Lakin şehirden uzak ve bu şehre sevdası olmayanların elinde bütün bu güzellikler uçup gitmiştir. Her branşta sahipsiz kalmıştır. Şehirden büyük paralar kazanıp bu şehre dair hiçbir sosyal desteği olmayan şirketlerle kendi çıkar ve menfaat paylaşımındaki bu yapıyı Gümüşhane kamuoyuna havale ediyorum. Bu utanç tablosu bizi sahipsiz ve yalnız bırakanların alnına kara bir leke olarak yapışmıştır. Ben onları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum. Gözleri aydın olsun” ifadelerini kullandı.

Yılmazer, “Gümüşhane’nin bu güzide kulübünün bu zamana kadar ayakta kalmasına vesile olan bizlerden desteğini esirgemeyen Valimiz Yücel Yavuz’a, güzel yürekli insan Vali Okay Memiş’e, tüm iyi niyetiyle yanımızda olmaya çalışan Valimiz Kamuran Taşbilek’e, işadamlarımıza ve kadirşinas Gümüşhane halkına, yıllarca yönetim kurullarımızda görev alan gönül dostlarıma, kulüpte görev alan antrenörlerimize, oyuncu kardeşlerime, kulüp başkanı olarak görev aldığı dönemde maddi manevi kulüpten desteğini esirgemeyen Fikret Orak kardeşime, yıllarca bizlere her noktada katkı koyan Gençlik Hizmetleri ve Spor eski İl Müdürümüz İsrafil Aslan’a ve kurum çalışanlarına, kurulduğu ilk günden itibaren desteğini hep yanımızda hissettiğimiz Gümüşhane basınının güzide temsilcilerine, şehrimin dışında voleybol camiasının içinde bizlere dostluklarını ve desteklerini esirgemeyen tüm kulüp başkanlarına, antrenörlerimize ve voleybol camiasına şükranlarımı sunuyorum. Parasını ödeyemeyip mağdur ettiğimiz tüm oyuncu kardeşlerim ve esnaflarımızdan şahsım adına özür diliyorum. Çok üzgünüm Bir rüya bitti. Tarih Gümüşhane spor kamuoyunun bu acziyetini yaşatanları unutmamak üzere yazacaktır” diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44