banner333

banner309

Coşkun Karadeniz İmzaladı Gümüşhane Gençlerbirliği Sahaya İndi

Bayanlar Voleybol birinci ligindeki başarılı temsilcimiz Gümüşhane Gençlerbirliği’nde antrenörlüğe Coşkun Karadeniz getirildi. Karadeniz, kulüp lokalinde başkan Nizamettin Yılmazer’in katıldığı törende 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Spor 31.08.2017, 00:20
Coşkun Karadeniz İmzaladı Gümüşhane Gençlerbirliği Sahaya İndi
banner400

Bayanlar Voleybol birinci ligindeki başarılı temsilcimiz  Gümüşhane Gençlerbirliği’nde antrenörlüğe Coşkun Karadeniz getirildi. Karadeniz, kulüp lokalinde  başkan Nizamettin Yılmazer’in katıldığı törende  1 yıllık sözleşmeye imza attı.
Kariyerinde Gençlikspor’u 3.lige taşıyan Karadeniz, İdmanocağı alt yapısında görev yaparken getirildiği A takım yardımcı antrenörlüğünde sarı-kırmızılı takımın 1.lige çıkmasına katkı sağlarken,  2015-2016 yılında Balkan Kupası şampiyonu olan ekipte ve CEV Kupası’nda Avrupa ikinciliği kazanan takımda da görev yaptı.
Karadeniz, yeni sezon hazırlıklarına Gümüşhane Aydın Doğan Spor Salonu’nda başladıklarını söyledi. Karadeniz, ‘ Şimdilik 8 oyuncu ile antrenmanlarımız yapıyoruz. Oyuncu arıyoruz. Yabancı oyuncularımızı bayram sonrasında kadromuza katacağız. Genç  ve mütevazi bir kadroyla ile play-off oynamayı hedefliyoruz’’ şeklinde konuştu.Kulup başkanı Nizamettin yılmazer se yaptıģı açıklamada yeni bir yönetimle kaldıģımız yerden devam ediyoruz.Transfere yönetim deģişikligi nedeniyle geç başladık..Bu gūn itibariyle 9 oyuncuyla sözleşme imzaladık..Takımımızı Coşkun hocamıza emanet ettik..Çalismalarimiz aralıksız devam ediyor.kadromuzu iki tane kaliteli yabancıyla gūçlendirdik.Bayram sonrasi  onlarda aramizda olacak.Gūmūşhaneli sporseverlere kaliteli bir ekip izletmek istiyoruz..Gūmūşhane kamuoyunun desteģini yanımızda görmek bizlere mutluluk veriyor..sayın Valimiz Okay Memiş ve Belediye Baskanımız sayın Ercan Çimen in bu dönemde ki būyūk desteģi için kulūbūmūz  adına kendilerine teşekkūr ediyoruz..Her sey spor kenti Gūmūmūşhanemiz için..

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48