banner333

banner309

Bekle Bizi Birinci Lig

Türkiye Erkekler Voleybol 2.Lig, 7.Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşsu Gümüşhanespor ligin son iki maçını da peş peşe alarak Lig şampiyonu olarak Play-off’lara gitmeye hak kazandı.

Spor 07.02.2022, 08:51
Bekle Bizi Birinci Lig
banner400

Bu sezon yeniden Gümüşhane halkına voleybol heyecanını yaşatan Gümüşsu Gümüşhanespor ligin son haftasında Elazığ Aksaray Gençlik ve Arapgir Spor ile peş peşe oynadığı iki maçı da alarak TVF 2.lig 7.Gurup şampiyonu olarak Play-off serisine gitmeye hak kazandı. Her iki maçta Gümüşsu Gümüşhanespor’un 3-0’lık galibiyetiyle sonlandı.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Kulüp başkanı Necati Yılmaz, büyük bir mutluluk duyduğunu ve bu başarının bütün Gümüşhane’ye ait olduğunu söyledi. Kendilerine inandıklarını ifade eden Yılmaz, “Gümüşsu Gümüşhanespor camiası olarak büyük bir camiayız. Bu yol engebelerle dolu. Kaldıramayanlar ilk durakta indiler. Ancak bu işe başladığımız günden beri bizlere inanan ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Gümüşhane Belediye Başkanımız sayın Ercan Çimen beyefendiye teşekkür ederim. Ayrıca GÜMSAŞ yönetim kurulu başkanı Eyuphan Özyurt ve Gümüşhanespor başkanımız sayın Ertürk Yakut’a teşekkürü borç bilirim. Çünkü ilk günden bu güne kadar benim ve yönetimimin başarısında onların çok büyük katkıları ve emeklerinin olduğu muhakkaktır” dedi. 

1.Lig yolunda önemli bir adım yakaladıklarını ifade eden Yılmaz, “Bu sezon ve bu lig becerilerimizi tam olarak gösterebildiğimiz bir lig değildi. Ancak 1.lig her manada Voleybolun keyif vereceği bir yer. Amacımız şu ana kadar devam ettirdiğimiz başarıyı plaf-off’larda da devam ettirerek takımımızı bir üst lige çıkarmak. Bu konuda bütün Gümüşhane’nin desteğinin bizlerle olacağına olan inancımız tamdır” diye konuştu.
 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38