banner333

banner309

Bahçelievler Gümüşhanespor Galibiyetle Başladı: 2-1

Bölgesel Amatör Lig'e çıkma mücadelesi veren Bahçelievler Gümüşhanespor klasman grubu ilk maçına galibiyetle başladı.

Spor 27.02.2016, 22:09 27.02.2016, 22:16
Bahçelievler Gümüşhanespor Galibiyetle Başladı: 2-1
banner400
Süper Amatör'de 5.Grup'u şamnpiyon tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig'e çıkmak için Süper Amatör Klasman B Grubu'da mücadele eden temsilcimiz Bahçelievler Gümüşhanespor Çayırbaşı stadında karşılaştığı Üsküdar temsilcisi Bağlarbaşıspor'u 2-1 yenerek gruba galibiyetle başladı.

Temsilcimiz 8 Takımın mücadele ettiği B grubu'nda 2.hafta mücadelesinde Mocafenspor ile karşılaşacak. Tek devre usulüne göre oynacacak Klasman grubunda statü şu şekilde;

Üç takım kesin çıkacak
Takımlar tek devreli lig usulüne göre karşılaşacak. BAL'a kaç takımın direkt kaç takımın play-off ile çıkacağı BAL'daki İstanbul ekiplerinin performansı ile belli olacak ancak Klasman Grubu'ndan ilk 3'ün çıkacağı kesin. Aynı şekilde 3 baraj maçı da kesin.

Sistem nasıl olacak?
BAL’dan düşecek veya Baraj oynayacak takım sayılarına göre A ve B gruplarında aynı sıralamadaki takımlar arasında eleme usulü oynanacak olan tek maç ile BAL’a yükselecek veya baraj müsabakası oynayacak takım belirlenir.

ÖRNEK 1: BAL’a çıkacak takım sayısı 4, baraj oynayacak takım sayısı da 3 olursa; A ve B Klasman grubunu ilk iki sırada bitiren takımlar BAL’a yükselecek, A ve B Grubunu üçüncü sırada bitiren iki takıma ilave olarak grup dördüncüleri arasında yapılacak tek maç eleme sonucunda baraj oynayacak üçüncü takım belirlenecektir.

ÖRNEK 2: BAL’a çıkacak takım sayısı 3, baraj oynayacak takım sayısı 4 olursa; A ve B Grup birincileri direk BAL’a yükselecek, grup ikincileri arasında yapılacak tek maç eleme sonucunda BAL’a çıkacak üçüncü takım belli olacak, tek maç eleme sonucunda yenilen takım ve grup üçüncüleri baraj oynamaya hak kazanacak, baraj oynayacak dördüncü takım ise grup dördüncüleri arasında yapılacak tek maç eleme sonucunda belirlenecektir.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 03:35
Güneş 05:13
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:25
Yatsı 20:57