banner333

banner309

Zafer Partisi’nden Gümüşhane'ye Genç Yönetim

Zafer Partisi Gümüşhane İl Başkanı Nurettin Saraç 10 Ocak itibari ile ilk toplantılarını yaptıklarını söyledi.

Siyaset 11.01.2024, 12:45
Zafer Partisi’nden Gümüşhane'ye Genç Yönetim
banner400

Zafer Partisi Gümüşhane İl Başkanı Nurettin Saraç il başkanlığı görevine 2023 yılının son günlerinde getirildiğini belirterek kısa sürede il binasını faaliyete geçirdiklerini ve 10 Ocak itibari ile ilk toplantılarını yaptıklarını söyledi.

Gümüşhane’de ki teşkilatlanma çalışmaları hakkında basın açıklaması yapan Başkan Nurettin Saraç, “Zafer Partisi Gümüşhane İl Başkanı olarak 29 Aralık 2023 tarihinde Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ tarafından atanmış bulunmaktayım. Atamamız yapıldıktan sonra kısa süre içerisinde il başkanlığı binamızı faaliyete geçirerek, yönetim kurulumuzu belirledik. Aynı zamanda Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilatlarını kurduk. İlk toplantımızı da 10 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Zafer Partisi’nin Gümüşhane’ de tekrar faaliyete geçmesi tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Yapılan toplantıda Gümüşhane Belediye Başkan adayının belirlendiğine vurgu yapan Başkan Saraç, “Gümüşhane’nin Zafer’i yakın. Gençlerden oluşan bir yönetim kurulu oluşturduk. Belediye Başkan adayımızı ve İl Genel Meclisi üyeliği için aday olacak isimleri belirledik.  İlerleyen tarihlerde bu isimleri kamuoyuyla paylaşacağız” diye konuştu.

Yapılan ilk toplantıda öğrencilerin Gümüşhane’de yaşadığı problemleri masaya yatırdıklarını kaydeden Saraç, “Öğrencilerimizden; Dolmuş fiyatlarının pahalılığı, KYK yurtlarının yetersizliği, KYK yurtlarında yemeklerin iyi çıkmaması ve şehirdeki sosyal faaliyetlerin yetersiz olduğu şikâyetlerini dinledik. Lise teşkilatlanmamız ise lise yemekhanelerindeki yüzde 150 oranında ki fahiş fiyat artışını dile getirdiler. Aynı zamanda şehrimizdeki taksi fiyatlarının pahalılığını gündeme getirdiler. Bizlerde Zafer Partisi Gümüşhane İl Başkanlığı olarak genç öğrencilerimizin bu taleplerinin takipçisi olacağımızın sözünü verdik. Unutmayalım ki ülkenin geleceği gençlerdir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27