banner333

banner309

Yeniden Refah Partisi Gümüşhane İl Genel Meclis Adayı Hasan Yüksel Açıklamalarda Bulundu

Yeniden Refah Partisi Gümüşhane İl Genel Meclis Meclis Adayı Hasan Yüksel, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Siyaset 21.01.2024, 09:03
Yeniden Refah Partisi Gümüşhane İl Genel Meclis Adayı Hasan Yüksel Açıklamalarda Bulundu
banner400

Son yıllarda ülke genelinde artan enflasyon ve hayat pahalılığı sorunlarıyla boğuşan öğrencilerin sorunları hakkında açıklamalarda bulunan Hasan Yüksel,” Üniversite öğrencilerinin en büyük sorunlarından biri yurt sorunudur. Yurtlar yetersiz ve pahalıdır. Bu nedenle birçok öğrenci ev kiralamak zorunda kalmaktadır. Bu da öğrencilerin ekonomik olarak zorlanmasına neden olmaktadır” diye konuştu.

Yüksel, Yurtların yetersiz ve pahalı olduğunu, bu nedenle birçok öğrencinin ev kiralamak zorunda kaldığını ve bunun da öğrencilerin ekonomik olarak zorlanmasına neden olduğunu belirtiyor.Bu sorunu çözmek için Yeniden Refah Partisi olarak yurtların sayısını artırmayı ve yurt ücretlerini düşürmeyi planlıyoruz. Ayrıca, öğrencilere burs ve kredi desteği sağlayacağız” dedi

Yüksel, bu sorunu çözmek için Yeniden Refah Partisi olarak yurtların sayısını artırmayı ve yurt ücretlerini düşürmeyi planladıklarını belirterek, öğrencilere burs ve kredi desteği sağlayacaklarını söyledi

Yüksel yaptığı açıklamada şunları kaydetti “Üniversite öğrencilerinin bir diğer sorunu da işsizlik sorunudur. Mezun olduktan sonra iş bulamayan birçok öğrenci bulunmaktadır. Bu durum öğrencilerin gelecek kaygısı yaşamasına neden olmaktadır. Üniversite öğrencilerinin bir diğer sorunu da işsizliktir. Mezun olduktan sonra iş bulamayan birçok öğrenci var. bu durumun öğrencilerin gelecek kaygısı yaşamasına neden oluyor.

Bu sorunu çözmek için Yeniden Refah Partisi olarak öğrencilere staj ve iş bulma imkânı sunacağız. Ayrıca, Gümüşhane'ye yeni yatırımlar çekerek istihdam yaratacağız.  Hatta  Yeniden Refah Partisi olarak öğrencilere staj ve iş bulma imkânı sunacağız. Ayrıca, Gümüşhane'ye yeni yatırımlar çekerek istihdam oluşturacağız” dedi

Üniversite öğrencilerinin yaşadığı diğer sorunlar arasında ulaşım sorunu, sosyal yaşam sorunu ve akademik başarı sorunu da bulunmaktadır. Bu sorunları da çözmek için çalışmalarımız devam etmektedir.

Yüksel, üniversite öğrencilerinin yaşadığı diğer sorunlar arasında ulaşım sorunu, sosyal yaşam sorunu ve akademik başarı sorunu da bulunduğunu söylüyor. Bu sorunları da çözmek için çalışmalarının devam ettiğini belirtiyor.

Yüksel, partiye girişini şu şekilde anlatıyor:

"Partimize giriş sebebim, ülkemizin ve milletimizin yaşadığı sorunlara çözüm üretmek istememdi. Yeniden Refah Partisi'nin, bu sorunlara çözüm üretebilecek bir parti olduğunu düşündüm. Partiye üye olduktan sonra, bu düşüncem daha da güçlendi. Parti içinde aktif olarak görev alarak, ülkemizin ve milletimizin sorunlarına çözüm üretmek için çalışmaya başladım."

Yüksel, partiye üye olduktan sonra, üniversite başkanlığı, üniversite birim başkanlığı gibi görevlerde bulundu. 2024 yılında ise Yeniden Refah Partisi Gümüşhane İl Gençlik Kolları Başkanı oldu.

Yüksel, bu görevlerde şunları yaptı: Üniversite öğrencilerinin sorunlarına çözüm bulmak için çalıştı, Üniversite öğrencilerini parti ile tanıştırmaya çalıştı, Partinin çalışmalarını üniversite öğrencilerine anlatmaya çalıştı.

Yüksel'in İl Meclis Üyeliği Adaylığı

Yüksel, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Gümüşhane İl Meclis Üyesi adayı oldu. Adaylığını şu şekilde değerlendiriyor: “İl Meclis Üyesi adayı olmamın sebebi, Gümüşhane'mizin sorunlarına çözüm üretmek istememdir. İl Meclisi'nde seçilirsem, Gümüşhane'mizin sorunlarını çözmek için çalışacağım. Özellikle üniversite öğrencilerinin sorunlarına çözüm bulmak için çaba göstereceğim. “ifadelerini kullandı

Yüksel, aday adaylığı başvurusunu şu şekilde değerlendiriyor:

"Tabii aday adaylığı başvurumuzu yaptığımız zaman, birtakım tepkiler ve destekler de aldık. Hani yerelde Gümüşhane halkı ithal bir aday ister mi? Aklımızda birtakım sorular vardı. Ama bizim buradaki hedefimiz ve amacımız, üniversiteli öğrencinin temsil noktasında bir başkanı, bir üyesi olmaz yani. Yerel halk için tabi bizim ilgilenen meclisi 4 sıradır, 4 tane koltuk vardır. Biz dedik ki bu bir koltuğu temsil eden öğrenci olsun. Nasıl ki Gümüşhane'de 2 kişiden biri öğrenciyse bunların da temsil noktasında bir hakkı olmalıdır dedik ve 23.000 nüfuslu üniversiteden ben aday oldum. Benden başka şu an öğrenci olarak siyasi aday yok. Bu noktada da kendimi avantajlı hissediyorum. “Yüksel, üniversite öğrencilerinin temsil edilmesinin önemli olduğunu düşünüyor. Gümüşhane'de üniversite öğrencilerinin nüfusun önemli bir kısmını oluşturduğunu ve bu nedenle öğrencilerin temsil edilmesinin gerekli olduğunu söylüyor.

Yüksel, öğrencilere şu mesajları veriyor:

"Öğrencilerimizi, ideolojilerini bir kenara bırakıp. Sadece bu kardeşimiz, bu arkadaşımız öğrencidir. Bizim halimizden anlar. Çünkü biz de onun gibiyiz. O da bizim gibidir. Yani başka siyasetçilerden ziyade bizi destekleye destekleyeceklerini düşünüyorum. Çünkü biz aynı kaderi taşıyoruz. Biz aynı otobüsü kullanıyoruz, aynı burs alıyoruz, aynı yurtta kalıyoruz. Ben ondan dolayı bazı arkadaşlarımız bizim tam tersi görüşümüzde olabilir. Nasıl diyeyim solcu olabilir, başka bir siyasi parti de olabilir ama burada bir adaya yani bana bağımsız olarak bakmalarını istiyorum. Çünkü refah partisi tamam, bizim partimizdir. Biz onun şeyleriyle işte politikalarıyla hareket edeceğiz. Ama öğrenci olduğumuz için ideolojileri ve politikaları bir kenara bırakalım. Sadece işte halden anlayan bir isime oy verelim. “ifadelerini kullandı.

Hasan Yüksel, Yeniden Refah Partisi'nden Gümüşhane İl Meclis Üyeliği adayı olan bir üniversite öğrencisidir. Yüksel, adaylık sürecinde yaptığı açıklamalarda, kendisinin ve partisinin öğrencilere yönelik vaatlerini şu şekilde özetlemiştir:

Aylık geziler için bütçe: Yüksel, seçilirse, öğrencilere aylık geziler için bütçe çıkaracağını ve bu bütçeyle öğrencilerin şehir dışına çıkmalarını sağlayacağını vaat ediyor.

Sosyal faaliyet alanı: Yüksel, öğrencilerin sosyal faaliyetler konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirterek, bir sosyal faaliyet alanı inşa edeceğini vaat ediyor. Bu alanda spor, yüzme ve diğer aktivitelerin yapılabileceğini söylüyor.

Ulaşım: Yüksel, öğrencilerin ulaşım konusundaki sorunlarını çözmek için çaba göstereceğini vaat ediyor. Bu kapsamda, belediye otobüslerinin sayısını artırmayı ve halk otobüslerine zam yapılmaması için girişimde bulunmayı planlıyor.

Yüksel, bu vaatlerini yerine getirmeye kararlı olduğunu ve öğrencilerin sorunlarını çözmek için elinden geleni yapacağını söylüyor.

Haber:Muhammed Gügsün

Yorumlar (1)
adsh 7 ay önce
MasAllah sana dayıcım
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27