banner333

banner309

SP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım, Gümüşhane'de

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, "Milli görüş gelecek, önce iç barışı sağlayacak, ahlak ve maneviyatı yükseltecek" dedi.

Siyaset 28.01.2014, 08:46 28.01.2014, 08:46
SP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım, Gümüşhane'de
banner400

 Yıldırım, Saadet Partisi Gümüşhane İl Başkanlığınca düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, 12 yıldan beri iktidarda bulunan hükümetin her seçimden önce uyguladığı üç nokta olduğunu savunarak, "Bunlardan biri kibirlenme politikasıdır. Diğer partileri, diğer kuruluşları ve diğer cemaatleri aşağılama politikasıdır. Bu politikanın sonu çıkmaz politikadır" diye konuştu.


İkincisinin gerginlik politikası olduğunu öne süren Yıldırım, "Gerginlik politikası ülkemizi çatışma noktasına getirmiştir. Şu anda devlet kurumları arasında müthiş bir çürüme var, kaos var, çekişme ve çatışma var. Yönetim erkleri tamamen birbirleriyle kavgalı hale gelmiştir'' ifadesini kullandı.

Bu gerginlik politikalarının bir ay içerisinde 120 milyar dolar kayba sebep olduğunu iddia eden Yıldırım, "Türk parası yüzde 25 değer kaybetmiştir. İhracat, üretim durmuş, borsa çökmüş, altın ve döviz fırlamış. Şu anda böyle bir ülkede yaşıyoruz. Bütün iş adamları tedirgin. Bütün kurumlar tedirgin" dedi.

Yıldırım, gençliğin ahlakının bu eğitim sistemi ile çökertildiğini ileri sürerek, şöyle devam etti:

"Ayakta kalan esnafımızın ahlakı da çökmek üzeredir. Kredi kartlarının durumu ve borçlar ortadadır. Ülke bir yangın yerine dönmüştür. Bu durumu milli görüş çözecektir. Milli görüş gelecek, önce iç barışı sağlayacak, ahlak ve maneviyatı yükseltecek. Bunun için milli ve manevi değerlerimize uygun eğitim sistemi getirilecektir. Milli görüş ekonomik bağımsızlığı sağlayacaktır."

Konuşmaların ardından, Saadet Partisi'nin Gümüşhane Belediye Başkan adayınınHüseyin Duman olduğu açıklandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45