banner333

banner309

Özkalp Beyaz,Hemşerileri ile Buluştu

Millet İttifakı Büyükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi adayı hemşerimiz Özkalp Beyaz Gümüşhaneli hemşerileri ile yemekte buluştu.

Siyaset 25.03.2019, 16:30
Özkalp Beyaz,Hemşerileri ile Buluştu
banner400

CHP Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Hasan Akgün’ün katıldığı programa Büyükçekmece’deki Gümüşhaneliler ilgi gösterdi. Kendisine destek verenlere teşekkür eden Özkalp Beyaz;” Büyükçekmece’de doğmuş büyümüş Gümüşhane Şiranlı bir hemşeriniz olarak Büyükçekmece Belediyesi’nde sizlerin iftihar edeceği birisi olarak çalışacağım. İlçemize hizmet için yola çıktık. Sizlerin desteğine, oyuna talibim. Son haftaya girerken daha çok çalışmalıyız. Beni o listeye layık gören teşkilatıma, Belediye başkanımız Hasan Akgün’e ve siz kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Özkalp Beyaz’a düzenlediği yemek  programı İçin teşekkür eden Büyükçekmece Belediye başkanı ve Adayı Hasan Akgün;”Siz Gümüşhaneliler’den hemşeriniz Özkalp Beyaz’a ve kendime destek talep ediyorum. Büyükçekmece’yi hep beraber genç ekiple yönetmeye devam edelim” dedi.

Programa Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Anadolu Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan Uzun, İYİ Parti Genel Başkan Baş danışmanı Ersin Beyaz, İYİ Parti Büyükçekmece ilçe başkanı  Fatih Gürakar, Şiran Dernekler Federasyonu  Genel Başkanı Serkan Kaya, GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın, Badıllı Beydili Derneği genel başkan yardımcısı Necati Kaya, meclis üyesi adayları ve çok sayıda Gümüşhaneli hemşerimiz katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39