banner333

banner309

Ömer Yeniçeri, Altıparmak Ve Kılıç'a Başarılar Diledi

Şiran MHP Belediye Başkan Adayı Ömer Yeniçeri Başkanlığa talip diğer adaylara başarılar diledi.

Siyaset 01.02.2014, 18:55 01.02.2014, 18:58
Ömer Yeniçeri,  Altıparmak Ve Kılıç'a Başarılar Diledi
banner400

          Çok muhterem Şiranlı hemşerilerim sizleri en derin saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Kuruluşundan bu yana hak ettiği yatırımları çeşitli sebeplerle bir türlü alamayan ilçemizin baş aşağı edilmiş tarihini bu yerel seçimler de yeneceğine  yürekten inanıyorum. Şirin İlçemiz Şiran adına, tarihi adımlar atılabilmesi ve köklü değişimler yaşanabilmesi için de Belediye Başkanlığına; nitelikli, bürokrasiyi iyi bilen, sosyal, iletişim kabiliyeti yüksek, istişareye açık, ekip ruhuna inanan ve ekibini iyi yönetebilen, kucaklayıcı, egolarından tamamen arınmış, sorumluluk sahibi ve tüm mesaisini İlçemizin değişimine ve gelişimine harcayacak bir aday' ın seçilmesi gerektiğine inanıyorum.

            Yaklaşan yerel seçimler öncesi; doğduğum, büyüdüğüm, okuduğum, bir ferdi olmaktan gurur ve onur duyduğum memleketimin kısa vade de sorunlarını tespit etmeye, uzun vade de hak ettiği noktaya getirmeye talip oldum. Bunun için de yeterli birikim ve donanıma sahip olduğuma inanıyorum.

            Bu bağlam da ; Şiran Halkı'nın en doğru kararı vereceğinden yana en ufak bir şüphem dahi yoktur. Şiran Belediye Başkanlığına talip olan diğer adaylarımız ; AKP Belediye Başkan adayı Syn. Yavuz Altıparmak' a, CHP Belediye Başkan Adayı Syn. Servet Kılıç' a ve aday olacak diğer arkadaşlara da bu zorlu maraton da başarılar diliyor Şiran için, hemşerilerimiz için en hayırlı sonucun çıkmasını temenni ediyorum.

Yorumlar (1)
dostt 10 yıl önce
tebrıgı ordaa degıll yuzyuzee yapınn daa dost caa bı secımm havası olcagını gosterınnn omerr beyy ..... suann sıran daa herkesınn dılın dee olann hakarettten haberınızz yok sanırımm mılletın ozelınee canak yalamalarr mıllet ee hakarett etmek neymısss sımdıdennn lutfenn sıyaset sıyaset gıbı yapınn mıllette bırbırıne dusurmeyınnn .......
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09