banner333

banner309

MHP Gümüşhane İl Başkanı Ali ATEŞ İsrail’i Kınadı

MHP Gümüşhane İl Başkanı Ali ATEŞ İsrail’i Kınadı

Siyaset 15.09.2015, 08:54 15.09.2015, 08:54
MHP Gümüşhane İl Başkanı Ali ATEŞ İsrail’i  Kınadı
banner400
  Hepinizin bildiği üzere Mescid-i Aksa’ya  ırkçı emperyalizmin başlattığı yeni baskınları duymaktayız.

Üç büyük Mescidimizin fazilet ve mehabeti çok büyüktür, Bunlar Mescid-i Haram, Mescid-i Aksa ve Mescid-i Nebi'dir, Bu mescitlerimiz manevi hayatımızın burcu, İslam tarihinin derinliklerinden dualarla yükselen göz nurumuzdur, Kutsal emanetlerimizdir, Kutsal mekana postal ile girilmesini ve yapılan baskını içimize sindiremiyoruz.

Mescid-i Aksa’da insanlık adına büyük bir facia yaşanıyor, Masum insanlar, Siviller, Çocuklar, Okullar, Camiler kahpe bir bombanın veya kurşunun hedefidir.

Vahşet ve zulüm zirve yapmıştır, Bu arada kukla haline gelmiş olan Birleşmiş Milletler seyirci kalmıştır, Bizler bu güne kadar hep Filistinli kardeşlerimizin yanında olduk, Olmaya da devam edeceğiz, Mescid-i Aksa’da yaşananlarla ilgili duygu ve düşüncelerimizi paylaşırken, Temennimiz bölgede vahşet ve zulmün bitmesi, Ortadoğu da adil bir barışın gerçekleştirilmesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle insanlık tarihinin utanç verici sayfalarından birinin daha yaşandığı, Bu saldırıların sona ermesi ve tekrarlanmaması için Filistin sorununa kalıcı ve adil bir çözüm bulunması, Bu çerçevede Filistin'in bağımsız ve egemen bir devlet haline gelmesinin sağlanması dileklerimizle, Saldırılarından dolayı İsrail’i şiddetle kınıyor, Şehit olan Müslüman kardeşlerimize Allah’tan Rahmet diliyorum.

 Kabe'de şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle Mescid-i Haram'da bulunan bir vinç hacı adaylarının üzerine düşmesi sonucu yaşanan kazada hayatını kaybeden hacılarımıza Allahtan rahmet kederli ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı dilerim, Yaralı hacılarımıza da Allahtan acil şifalar diliyorum

Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane İl Başkanı Ali ATEŞ

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52