banner333

banner309

Mevlüt Bulut için imza kampanyası

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin en gözde bürokratlarından olan Genel Sekreter Yardımcısı Gümüşhaneli hemşehrimiz Mevlüt Bulut, iki yıl önce getirildiği görevinden ayrılmasının ardından geri dönmesi için imza kampanyası başlatıldı.

Siyaset 13.08.2016, 11:31 13.08.2016, 11:33
Mevlüt Bulut için imza kampanyası
banner400
Emekli olma kararı aldığını ve ilgili işlemler için müracaatını yaptığını dile getiren Bulut, bir veda yazısında “Bunu yaparken tüm mesai arkadaşlarımdan, özelikle Sayın Başkanım Kadir Topbaş’dan özür diliyorum. Haber versem, istişare etsem bu iş olmayacaktı. En hayırlısının bu olduğuna inanmasam bunu yapmazdım. Bu zamana kadar bekleme nedenim, mitingi yapmak ve nöbeti sonuna kadar tutmaktı. Öyle de oldu” dedi.

Bulut emeklilik gerekçelerini ise şu sözlerle açıkladı:  “Adı adresi belli olmayan ve değişik yollarla sahsıma yapılan saldırılar, kuruma ve başkanıma zarar verir hale geldi. FETÖ terör örgütünün kalleşçe yaptığı saldırıları ganimete çevirmek isteyen çevreler, devletin kurumlarına ‘Çamur at izi kalsın’ mantığıyla saldırmaktadır. Ne hikmet ki, saldırı kaynakları hep aynı yerler devlete zarar verecek suç unsuru bir durum varsa zaten devletimin MİT’i, Emniyet Teşkilatı ve diğer kurumlar gereğini yapar. Sayın Kadir Topbaş’ın sağ koluymuşum, sırdaşıymışım. Benim tanıdığım Kadir Topbaş, çalışmayanın gözünün yaşına bile bakmaz. Herkese bakışı ‘İşini yapıyor mu?’ şeklide olduğu için, iyi iş yapan kim olursa on değer verir o kadar. Ben hayatımda ne birilerinin sağ kolu oldum, ne de yasal olmayan işlere bulaştım. Yasal olmayan hiçbir şeyle işim olmadı. Zaten yıllardır çalıştığım için Sayın Başkanım hiçbir zaman çizgisin değiştirmedi. Kaldı ki, dünya beyefendisi olan sayın başkanıma yakın olmak bana gurur verir. Sayın Başkanım mesafesini hiç bozmayan çalışma disiplinine sahiptir.”

Bulut, sosyal medyadan kendisine yönelik yapılan eleştirilere de şu karşılığı verdi: “17- 25 Aralık sürecinde FETÖ Terör Örgütü’nün en çok saldırdığı kişi ben değil miydim? Bunu göz ardı ederek saldırmaları utanç verici. Sinan Erdem Spor Salonu’nun tahsisi gündeme getirilerek yaptırılmak isteniyor. Kardeşim bu konuda suçum olsa, zaten gitmiştim. Eğer suçlu olsaydım geri dönebilir miydim? Daha neyi tartışıyorsunuz? Daha neyi ispatlayayım? Saldırılarının amacının ne olduğun herkes biliyor. Ama unutmasınlar, hesabın büyüğünü Allah soracak!”

“VEDA ETMİYORUM, HOŞÇAKALIN!”

Bulut, sözlerini şöyle sonlandırdı: “30 yıllık iş hayatımda kırdığım, üzdüğüm kardeşlerim varsa haklarını helal etsinler. Ben fazlasıyla helal ediyorum. Ben veda etmiyorum. Bu dava yürüyüşünde piyade olarak da olsa sizinleyim, sizlerin emrindeyim. Hoşça kalın!”

Bulut’un bu kararının ardından Gümüşhaneliler, sevenleri ve bazı mesai arkadaşları tarafından dünyaca ünlü change.org sitesinde görevine dönmesi için imza kampanyası başlattı.

https://www.change.org/p/mevl%C3%BCt-bulut-g%C3%B6revinin-ba%C5%9F%C4%B1na-d%C3%B6n?recruiter=15168643

adresinden erişilebilen imza kampanyasında şu ifadelere yer verildi:

“Mevlüt Bulut, Görevinin Başına Dön!

Türkiye'ye tarih boyunca en büyük zararı veren terör örgütünün adı FETÖ'dür. 15 Temmuz kanlı darbe girişimi sonrasında FETÖ'cüler tarafından ters istihbarat başlatıldı. Ters İstihbarat ne demek: FETÖ'cü olmayan kişilere FETÖ'cü damgası vurarak kişileri toplum içerisinde şüpheli duruma düşürmektir. Peki FETÖ'cüler bunu neden yapar? Çünkü artık kaçacak delikleri kalmadı ve gizli paraleller kendilerinin ifşa olmasından korkuyor. Bu nedenle bu tip yöntemlerle kendilerini gizlemeye çalışıyorlar.

 

FETÖ'cü hainler unutmasınlar ki bu dava ümmetin davası, bu davadaki her bir nefer kanını son damlasına kadar savaşır. İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Genel Sekreter yardımcısı olan Mevlüt Bulut daha önce FETÖ'cüler tarafından namluya alınmış birçok kez kendisi ile uğraşılmıştır. Fakat FETÖ'cüler hala kendisi ile uğraşmaya devam etmektedir.

 

30 yıldır Devleti ve Milleti için çalışan, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'nın gösterdiği hedefe arkasına bakmadan koşan kişinin adı Mevlüt Bulut tur. Bugüne kadar FETÖ'ye karşı İBB içerisinde en sert şekilde çalışma yapan kişi yine Mevlüt Buluttur. Bu nedenlerle FETÖ'cüler Mevlüt Bulut'un arkasından ters istihbarat yaparak Mevlüt Bulutu karalamak istemektedirler. Unutmayınız ki Mevlüt Bulut'un paralele zerre ilgisi yoktur.  Ve 30 yıldır Milleti ve Devleti için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın gösterdiği yolda çalışan Mevlüt Bulut, görevinden FETÖ'cülerin yaptığı ters istihbarat sonucunda istifa etmiştir.

 

Istifasının tek sebebi ona FETÖ'cüler tarafından yapılan haksız saldırılardır. FETÖ'cülerin Mevlüt Bulut'a yapmak istediği Çamur at izi kalsın mantığıdır. Bu nedenle diyoruz ki Devletimiz ve Milletimiz Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hedefe koşan kişilere sahip çıkmalıyız. Paralelcilerin yapmış olduğu karalama kampanyalarına karşı bu insanları korumalıyız.

Şimdi sıra sende,

Bugün Mevlüt Bulut'a FETÖ'cüler tarafından yapılanlar,

Yarın Herkese Yapılabilir,

Şimdi Sahip Çıkma Zamanı,

Tüm FETÖ'cüler temizlenene kadar bildiğimiz ve bu davaya hizmet etmiş Mevlüt Bulut Gibi kişilere sahip çıkıyoruz.

Bize katılıyor musun?

O zaman Sende İMZALA !  


Yorumlar (1)
Ibrahim aydın 8 yıl önce
Böyle kişiler kolay kolay yetişmiyor gümüşhaneliler olarak bizlerde MEVLÜT BULUT beyin yanındayız bir an önce göreve döndürülmeli.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52