banner333

banner309

Kuşadası'na, Gümüşhaneli Hanımeli Değecek

Gümüşhane Kelkitli hemşerimiz Mali Müşavir Mine Odabaşı Ak Parti Kuşadası Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Siyaset 23.12.2013, 23:14 24.12.2013, 14:20
Kuşadası'na, Gümüşhaneli Hanımeli Değecek
banner400

Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Danışma Toplantısı  Ak Parti Aydın Milletvekili Semiha Öğüş ve Ak Partili yöneticilerin ve üyelerinin de katılımıyla,Korumar Otel’de gerçekletirilirken bir sürprize sahne oldu. Uzun yıllardır Kuşadası’nda Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik yapan, çeşitli sivil toplum örgütlerinde yönetici olmuş ve son genel seçimlerde Kuşadası’ndan Aydın milletvekili aday adayı olan ve milletvekilleri aday adaylarının temayül yoklamalarında da başarısıyla dikkat çeken Mine ODABAŞI, AK Partiden Kuşadası Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

 

Açıklamasının ardından kendisisiyle görüştüğümüz Mali Müşavir Mine ODABAŞI ; “Açıklamamızı yaptık..Hayırlara vesile olsun..Partimiz için ,halkımız için en hayırlı ne ise o olsun.Bu bir hizmet yarışıdır. Ve bu hizmet yarışında bir bayan olarak ben de varım.” diye konuşan Mine Odabaşı açıklamasını Yunus Emre’nin deyişiyle, “Ben gelmedim kavga için, benim işim sevgi için. Dost'un evi gönüllerdir, gönüller yapmağa geldim....” diyerek bitirdi.

 

Mine Odabaşı’nın partiden aday adaylığının açıklanması üzerine AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Sayın Ali Kara; gazetemize yaptığı açıklamada “Sayın Mine Odabaşı ilçe danışma kurulu toplantısında söz alarak üyesi bulunduğu Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu tüm partililerimizin huzurunda açıklamıştır. Bu bir hizmet yarışıdır. Aday adaylığını açıklayan Mine Odabaşı’nı tebrik ediyorum. Kuşadası ve partimiz için, hayırlara vesile olsun diyorum, biz her aday adayı partilimize eşit mesafedeyiz.” dedi.

 
Kaynak: Kuşadası Gözcü

Yorumlar (2)
Veysel Duran 10 yıl önce
Hayirli ugurlu olsun hemserim.ALLAH yar ve yardimcin olsun.....
Mine Odabaşı 10 yıl önce
teşekkür ederim.saygılar sunarım.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11