banner333

banner309

Kılıçdaroğlu Gümüşhane’yi Gündeme Getirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında iktidarın Gümüşhanelilerin oyunu 'çantada keklik' gördüğünü ve sorunların çözümü için çalışmadığını öne sürdü.

Siyaset 11.11.2020, 20:30
Kılıçdaroğlu Gümüşhane’yi Gündeme Getirdi
banner400

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında iktidarın Gümüşhanelilerin oyunu 'çantada keklik' gördüğünü ve sorunların çözümü için çalışmadığını öne sürdü.

CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç ile geçtiğimiz günlerde bölgeyi ziyaret eden Gümüşhaneli hemşehrimiz CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan ve Bayburtlu hemşehrimiz Gökhan Zeybek'in yaptıkları ziyaretler sonucu Gümüşhane'nin sorunlarını parti genel merkezine raporlamalarının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Cumhuriyet Halk Partisi Gümüşhane İl Örgütünün yaptığı çalışmanın sonucunu grup toplantısında gündeme getirdi.

Gümüşhane'de canına tak eden bir işletmecinin, "Firmanın devlete ve kurumlara olan borçlarını ödesinler, fabrikaların anahtarlarını hemen teslim edeyim" sözlerini dile getiren Genel Başkan Kılıçdaroğlu, "Gümüşhane gibi bir yerde bir işletmeci bu noktaya gelmişse, Türkiye açısından çok önemlidir" yorumunu yaptı.

“OYUNUZU ÇANTADA KEKLİK GÖRDÜLER”

Gümüşhane'nin sorunlarına da değinen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, "Gümüşhane'de kaç işletmecimiz var, kaç fabrikamız var? Kaç kişiyi istihdam edebiliyoruz?" diye sordu ve şöyle devam etti: "Bir kişi dişiyle tırnağıyla eğer bir fabrika kurmuş, istihdam yaratmışsa ve onu bu noktaya getirmişsek, oturup hepimizin düşünmesi lazım. Tabii önce Gümüşhanelilerin düşünmesi lazım. İktidara sürekli oy verdiler. Sizin oyunuzu sevgili Gümüşhaneliler, sizin oyunuzu çantada keklik gördüler. Burada herkes işsiz olsa bile 'nasıl olsa gelip bunlar AK Parti'ye oy verecekler, hiç yüzlerine bakmazsanız da olur' dediler” diye konuştu.

“HERKES HUZUR İÇİNDE YAŞASIN “

Cumhuriyet Halk Partisi olarak oyları düşük bile olsa Gümüşhane'nin sorunlarına çözüm aradıklarını vurgulayan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, “Herkesin sorununa eğilmek, milletvekili göndermek ve o sorunu da dillendirmek yükümlülüğü içindeyiz. Bu bizim Türkiye sevdamızdır. Türkiye'yi seviyoruz, insanlarımızı seviyoruz; herkes kendi bulunduğu noktada huzur içinde yaşasın diye” ifadelerini kullandı.

“GÜMÜŞHANE'Yİ SEVİYORUZ”

CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç da partisinin grup toplantısı sonrası yaptığı değerlendirmede “Kentimizde işsizlik, yoksulluk büyük sorun. Genel Başkanımızın da dikkat çektiği gibi zaten yatırımcının gelmediği kentte mevcut yatırımcılar da büyük sıkıntılar yaşıyor. Biz de Gümüşhane'nin sorunlarının tespiti için geziler gerçekleştiriyoruz. Amacımız sorunları yerinde tespit etmek. Yaşanan sorunları da genel merkezimize sunuyoruz. Amacımız yurttaşımızın sorunlarına çözüm bulmak. Gümüşhane'yi seviyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48