banner333

banner309

KARA , dün akşam Dağlıca’da yaşanan hain terör saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu

AK Parti Gümüşhane En Genç Milletvekili Aday Adayı Abdulbaki KARA , dün akşam Dağlıca’da yaşanan hain terör saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Siyaset 07.09.2015, 20:11 07.09.2015, 20:13
KARA , dün akşam Dağlıca’da yaşanan hain terör saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu
banner400
Birliğe beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyulduğu günler yaşandığını söyleyen KARA, “Hain yüzünü bir kez daha gösterme gafletinde bulunan eli kanlı PKK bilmelidir ki, şehitlerimizin kanlarında boğulacaklardır” dedi.
Hakkâri’ye bağlı Dağlıca bölgesinde askeri konvoyun geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatılan bombayla şehit olan askerlerimize rahmet dileyerek açıklamalarına başlayan KARA, hiçbir etik kavramı bünyesinde barındırmayan terör örgütünün vahşi yüzünü gösterdiğini belirtti. 
Silahlı Kuvvetlerimiz gerçekleştirdikleri operasyonlarla PKK'ya çok ağır darbeler ve derin zayiatlar veriyorlar. Asker ve Polisimiz ciddi operasyonlar yapıyor ve başarılı sonuçlar alıyor. Bu operasyonları da kendi milli silahlarımızla yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın da ifade ettikleri gibi silahlar gömülesiye kadar PKK ve bağlantıları ile mücadeleye devam edeceğiz. Bu örgütü yerin dibine gömene kadar devletin tüm imkanları ile mücadele etmeye devam edeceğiz.
“Ülkemiz ve milletimiz önemli sınavlardan geçmektedir. Öyle bir sınav ki birlikte, beraber, omuz omuza vererek düşmanlarımızı güldürmememiz gereken günlerdeyiz” cümleleriyle konuşmasını sürdüren KARA, şu ifadeleri kullandı: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dün akşam ulusal bir kanalda canlı yayında söylediği sözler üzerinden farklı bir algı yaratarak milletimizi farklı mecraya çekmeye çalışmak en basit tabiriyle Vatan hainliğidir. Milletimizin yüreğini yangın yerine çeviren elim bir saldırının akabinde yaşanan bu durum karşısında bir olmak, iri olmak ve diri olmak dururken, birbirimize düşürülmek istenmekte olduğumuzun açık bir göstergesidir.”
Dağlıca’da yaşanan olayların, Türkiye’nin toprak bütünlüğüne yapılan bir saldırıdan fazlası olduğuna değinen KARA, siyasi mecra üzerinden terör örgütünün sözcülüğünü yapan partinin de yaşanan terör olaylarında başrolde olduğunu belirtti.
KARA, açıklamalarının sonunda şunları söyledi: “Biz büyük bir devletiz. Bunu herkes özellikle de gücümüzü sınamaya çalışanlar çok iyi bilmektedir. Hükümetimizin ve milletimizin azim ve kararlılığıyla içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumu aşacağımıza inancım tamdır. Dağlıca’da terör saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimize tekrardan yüce mevladan rahmet, acılı ailelerine baş sağlığı dilerken, yaralı askerlerimize ise acil şifalar dilerim. Başımız sağolsun.”

Abdulbaki KARA
AK Parti Gümüşhane Milletvekili A.Adayı

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 01 Mayıs 2024
İmsak 03:36
Güneş 05:14
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:24
Yatsı 20:55