banner333

banner309

İYİ Parti İlçe Kongrelerini Tamamladı

İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanlığı yaptığı basın açıklamasında Gümüşhane Merkez, Şiran, Kelkit, Kürtün ve Torul'da kongrelerini yaptığını ve başkanlarını belirlediğini duyurdu.

Siyaset 06.02.2018, 08:00 06.02.2018, 00:15
İYİ Parti İlçe Kongrelerini Tamamladı
banner400

İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanlığı yaptığı basın açıklamasında Gümüşhane Merkez, Şiran, Kelkit, Kürtün ve Torul'da kongrelerini yaptığını ve başkanlarını belirlediğini duyurdu. Köse ilçesinde İYİ Parti teşkilatının kuruluşunun bir hafta içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

İYİ PARTİ GÜMÜŞHANE İL BAŞKANLIĞI

BASIN AÇIKLAMASI
 

Türkiye’yi, tıkanan Demokrasiye, İnsan Haklarına ve Hukukun üstünlüğüne, dünyanın medeni milletlerinin daha da üstüne çıkarabilmek maksadıyla İYİ Parti yeni bir vizyon, yeni bir ümit, yeni bir kardeşlik kurmak maksadı ile 25 Ekim 2017 tarihinde, Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’in önderliğinde kurulmuştur.

İYİ Parti, kirlenen, kokuşan, bağrışan, ötekileştiren, hakaret eden siyasi çürümüşlüğe DUR demek için kuruldu.

İYİ Parti, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne, birliğe-beraberliğe, sevgiye, saygıya, adaletli olmaya, hukukun üstünlüğüne, kardeşliğe ve barışın egemen olduğu, hakça bölüşmeye her zamankinden daha çok ihtiyacı olan, kula kulluk etmeyen cesur insanların, gömleklerini çıkarmadan demokrasi ceketini iftiharla giyinenler tarafından, 24 Kasım 2017 tarihinde Gümüşhane’mizde 105 cesur insan tarafından kuruldu.

Yaklaşık 2 ay gibi kısa bir zaman içerisinde, Merkez İlçede, Şiran’da, Kelkit‘te, Torul’da, Kürtün ’de kuruluşlarını tamamlayarak;

2 Şubat 2018 tarihinde Gümüşhane Merkez ilçe kongresini yapmış olup; Sayın Nebi SARAÇ başkanlığında yönetimini oluşturdu.

3 Şubat 2018 tarihinde Şiran’ da kongresini yapmış olup, Sayın Lokman SEYHAN başkanlığında yönetimini oluşturdu.

3 Şubat 2018 tarihinde Kelkit’te kongresini yapmış olup, Sayın Necdet İLHAN başkanlığında yönetimini oluşturdu.

4 Şubat 2018 tarihinde Kürtün’ de kongresini yapmış olup, Sayın Metin ÖZKAN başkanlığında yönetimini oluşturdu.

5 Şubat 2018 tarihinde Torul’ da kongresini yapmış olup, Sayın Selami BOSTAN başkanlığında yönetimini oluşturdu.

Bir hafta içerisinde de Köse ilçe kuruluşunu tamamlayacaktır.

İl kongremizin yapılabilmesine giden yolda azim ve kararlılığı ile İyi Parti’nin bu güne kadarki Demokrasi mücadelesi için katkılarını büyük bir özveriyle yerine getiren bütün arkadaşlarımı, basınımızı yürekten kutluyor; bundan sonraki çalışmalarımızın daha da üstün gayretler sarf edilerek Gümüşhane’mizin saygıdeğer insanlarına (gençlere-hanımefendilere-beyefendilere-öğrencilerimize-engelli kardeşlerimize) hizmet etmek için bütün azmimizle çalışacağız. Bizler, sizlerin yerine düşünmeyeceğiz, emretmeyeceğiz. Sizler nasıl ve neyi talep ediyorsanız, bizler de hukukun içinde kalarak modern medeniyetin yollarını sizlerle beraber inşa edeceğiz.

Atatürk’ün İfadesiyle,

“Yüzyıllar boyunca unutulmaya yüz tutmuş, Türkün Medeni vasfını ve kabiliyetini, Medeniyet ufkundan bir Güneş gibi doğuracağız.

Ve Dünya medeniyetinin idrakine sunacağız.” diye buyurmaktadır.

İYİ Partinin GÜNEŞ’i Türkiye’nin ufkunda doğmuştur.

Yoksulluktan, aşağılanmaktan, hakir görülmekten, haklarımızdan mahrum bırakılmaktan kurtulacağımız günler yakındır.

Herkes İYİ olacak,

Gümüşhane İYİ olacak,

Türkiye İYİ olacak.

Sevgi ve Saygılarımla..

Ali ATEŞ

İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46