banner333

banner309

İşte SP’nin meclis adayları

Saadet Partisi’nin (SP) 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adayları kesinleşti.

Siyaset 21.02.2019, 20:53
İşte SP’nin meclis adayları
banner400

Saadet Partisi’nin (SP) 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adayları kesinleşti.

Seçim takvimi kapsamında belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclisi aday listeleri ilçe seçim kurullarına teslim edildi.

Alınan bilgilere göre Saadet Partisi merkez ilçede Şerif Erdal, Kelkit ilçesinde Sıtkı Yazıcı, Kürtün ilçesinde Mehmet Bedirhan, Şiran ilçesinde Hayrettin Kılıç, Torul ilçesinde Hüseyin Yıldırım ve Köse ilçesinde Yusuf Korkmaz'ı belediye başkanı adayı olarak gösterdi.

Beldelerde ise merkeze bağlı ArzularKabaköy beldesinde Mücahit Bayır, Kelkit'e bağlı Gümüşgöze beldesinde Muhammet Emre Topal, Söğütlü beldesinde Muammer Köksalan, Deredolu beldesinde Ümitcan Solak, Öbektaş beldesinde Ömer Keleş, Ünlüpınar Beldesinde Lokman Baran, Kürtün ilçesine bağlı Özkürtün beldesinde Fırat Runa, Şiran ilçesine bağlı Yeşilbük beldesinde ise Osman Baki'yi belediye başkanı adayı olarak gösterdi.

Alınan bilgilere göre SP’nin İl Genel Meclisi adayları asil listesi şöyle:
Merkez: 1. Hüseyin Duman, 2.Servet Yüzüak

SP’nin Gümüşhane Belediye Meclisi üyeleri ise sırasıyla şu şekilde: Ahmet Ezber, Hüseyin Alkaç, Yakup Kolcu, Sadi Ülker, Ali Kemal Küçük, Hüseyin Köprülü, Berat Özsoy.

YSK tarafından açıklanan seçim takvimine göre partiler tarafından ilçe seçim kuruluna bildirilen adaylar 21 Şubat’a kadar listelerdeki eksiklerini tamamladıktan sonra 22 Şubat’ta ilçe seçim kurulları tarafından geçici aday listeleri açıklanacak ve itiraz süresi başlayacak. 3 Mart Pazar günü ise bağımsız adaylar dahil kesin aday listeleri ilçe seçim kurullarınca ilan edilecek.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59