banner333

banner309

Hasan Kulaksız'dan İlçelere Katkı Veren Çalışma

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı İşadamı Hasan Kulaksız, ilçelerimizin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla seçim kampanyasında her ilçemiz için özel olarak çektirdiği fotoğrafları kullanıyor.

Siyaset 24.02.2015, 13:40 24.02.2015, 13:46
Hasan Kulaksız'dan İlçelere Katkı Veren Çalışma
banner400

Çektirdiği fotoğrafları ilk olarak projelerini ve vizyonunu anlatan katalogda kullanan Kulaksız, bu fotoğrafları tablo haline getirerek İlçelerin Belediye Başkanlarına ve Kaymakamlara hediye ediyor.

Diğer aday adaylarından farklı bir profil çizen ve yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Hasan Kulaksız, 9 Şubat’ta yaptığı AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adaylığı açıklamasında, milletvekili olması halinde her ilçeye bacalı veya bacasız sanayi yatırımı yaptırmak için mücadele edeceğinin sözünü vermişti. Aday adaylarının kendilerini tanıttığı bu dönemde verdiği sözün bir gereği olarak Gümüşhane’mizin her bir ilçesi için ilçelerimizin tanıtımına ve turizmine katkı sağlaması için özel fotoğraflar çektiren Hasan Kulaksız, bu fotoğrafları seçim çalışmasında da kullanmaya başladı. Bununla da yetinmeyen Hasan Kulaksız, telif hakları kendisine ait olan fotoğrafları tablo haline getirerek kurum ziyaretlerinde üst düzey bürokratlara hediye etmeye başladı. İlk ziyaretini Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu’na yapan Kulaksız, tablo haline getirdiği Yeni Torul fotoğrafını Belediye Başkanı Nidai Köroğlu’na hediye etti.

TURİZM İÇİN ÖNCELİKLE İLÇELERİMİZİN GÜZELLİĞİ ANLATILMALI

Konu ile ilgili konuşan Hasan Kulaksız, şunları dile getirdi: “Ben her zaman gerçekçi sözler veren, somut adımlar atan ve sözünün arkasında duran bir insanım. Siyasetin asıl amacının da Hakk'ın rızasını gözeterek halka hizmet olduğunu düşünüyorum. Bu çerçevede, bildiğiniz üzere fotoğraf sanatçısı Mustafa Zengin kardeşimizin çektiği güzel bir Gümüşhane fotoğrafı var ve bu fotoğraf insanlarımız tarafından beğeniyle çoğaltılıp, çerçeve yaptırılarak duvarlarına asılmaktadır. Bu fotoğraf şehrimizin hem hemşehrilerimiz tarafından hem de farklı şehirlerdeki insanlar tarafından daha fazla tanınmasına önemli katkılar sunmuştur. Ancak fark ettim ki, ilçelerimizin de böyle bir çalışmaya ihtiyacı var. Çünkü ilçelerimiz yeterince bilinmiyor ve tanınmıyor. Bizde ekibimizle birlikte seçim kampanyamızı planlarken benzer bir çalışmayı ilçelerimiz için de yapalım istedik. Böylece ilçelerimizin tanıtımına önemli bir katkıda bulunabileceğimi düşünüyorum. Zaten seçim çalışmalarımın akabinde bu fotoğrafların telif haklarını ilçe belediyelerimize ve kaymakamlıklarımıza vereceğim. Böylece bu ilçelerimizin tanıtım çalışmalarında kullanılacak güzel fotoğrafları ilçelerimize kazandırmış olacağız.”





















Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Mayıs 2024
İmsak 03:12
Güneş 04:58
Öğle 12:23
İkindi 16:18
Akşam 19:39
Yatsı 21:17