banner333

banner309

Hacı Osman Akgül: Kazanan Bizim Belediye Başkanımızdır

Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, Torul İlçesinde AK Parti ve MHP Seçim Koordinasyon Merkezlerine Ziyarette Bulundu.

Siyaset 17.03.2019, 14:23 17.03.2019, 11:37
Hacı Osman Akgül: Kazanan Bizim Belediye Başkanımızdır
banner400

Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, Torul İlçesinde AK Parti ve MHP Seçim Koordinasyon Merkezlerine Ziyarette Bulundu.

“Kazanan Bizim Belediye Başkanımızdır”

Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, Torul ilçesinde AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Seçim Koordinasyon Merkezlerine ziyarette bulundu.

Beraberinde AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse ile birlikte ilk olarak AK Parti seçim koordinasyon merkezinde ziyarette bulunan Akgül, daha sonra AK Parti İl Başkanı Köse, Torul Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Nidai Köroğlu ve AK Parti Torul İlçe Başkanı Osman Karabulut ile MHP seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti.

Milletvekili Akgül ve beraberindekiler, MHP Torul Belediye Başkan adayı Evren Evrim Özdemir, MHP Torul İlçe Başkanı Temel Özcan, İL Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üye adayları tarafından karşılandı.

MHP Seçim Koordinasyon Merkezinde bir süre sohbet eden Milletvekili Akgül, Torul’da AK Parti ve MHP olmak üzere iki adayın yarıştığını belirterek, “Kazanan bizim Torul Belediye Başkanımızdır” dedi.

Cumhur İttifakı’na vurgu yapan Akgül, şunları söyledi: “Torul ilçemizde cumhur ittifakının iki adayı yarışıyor. Evren başkan da kazansa bizim belediye başkanımızdır, Nidai başkan da kazansa bizim belediye başkanımızdır. Elbette kazanmak için her iki adayımız da çalışacaktır. Ancak, birbirinizi kırıcı davranışlarda asla bulunmayınız. Ülkemizin bir beka sorunu vardır. Bu nedenle birlik ve beraberlik içersinde olmak zorundayız. Ben AK Parti’den milletvekili olarak seçildim ama ben Gümüşhane Milletvekiliyim. Torul ilçemizde seçilecek olan belediye başkanı ister MHP’den olsun, ister AK Parti’den olsun, bizim Torul Belediye Başkanımızdır.”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46