banner333

banner309

“Gümüşhanespor Üzerinden Şov Yapanlardan Değiliz”

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer Gümüşhanespor üzerinden yapılan siyasi tartışmalara cevap verdi.

Siyaset 19.02.2024, 09:16
“Gümüşhanespor Üzerinden Şov Yapanlardan Değiliz”
banner400

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer Gümüşhanespor üzerinden yapılan siyasi tartışmalara cevap verdi.

Kendisinin Gümüşhanespor’da 7 yıl yöneticilik yapmış olduğuna dikkat çeken Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer, “Benim yönetimde olduğum dönemlerde Gümüşhanespor, Süper ligin bir alt ligi olan PTT birinci ligdeydi. Biz şampiyonluk yaşamış ve PTT 1’nci lige çıkmıştık. Bu millete, bu insanlara şampiyonluk coşkusunu yaşatmıştık” dedi.

Maddi ve manevi olarak Gümüşhanespor’a önemli desteklerde bulunduğunu kaydeden Vedat Soner  Başer, “Helali hoş olsun. Üstelik belediye veya bir başka kurumun parası ile değil, kendi cebimden destekte bulundum. Ben maçlara da bu süreçte defalarca gittim. Ama biz şov peşinde değiliz.  Efendi efendi biletimizi alıyor, efendi efendi maçımızı izleyip çıkıyorduk. Gördüğümüz hemşehrilerimizle de tokalaşıyor, merhabalaşıyor, hayatın doğal seyri içerisinde yaşıyorduk” diye konuştu.


Son dönemde maça gidişlerinin birilerinin gözüne batmaya başladığını anlatan Başer, “Sıkıntı onlarda, sıkıntı orda. Maalesef bu zihniyet, bu yapı elini attığı her şeyi batırdığı gibi Gümüşhanespor’u da batırdı. Bu hale getirdi.  Dolayısıyla bazı insanlar kendi hatalarını, kendi beceriksizlerini örtmek için karşı taraf saldırılar yaparlar. Ben bunu bu yönde bir saldırı olarak değerlendiriyorum. Ayrıca ben bu saldırıları kendi üzerime de almıyorum. Çünkü o söylemlerin muhatabı ben değilim. Kasıt bensem eğer bu bir iftiradır. İftira da atanın yakasına yapışır, bize yapışmaz böyle şeyler” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27