banner333

banner309

FETÖ'cülara Uyumak Yok!

Gümüşhane Cezaevinde tutuklu bulunan FETÖ mensuplarının uyku problemi yaşadıkları, bu nedenle dışarıdan uyku gözlüğü, kulak tıkayıcı gibi malzemeler aldırdıkları ortaya çıktı.

Siyaset 17.01.2017, 18:00 17.01.2017, 18:04
FETÖ'cülara Uyumak Yok!
banner400

Cezaevine alışamayan FETÖ yanlıları uyku gözlüğü ve kulak tıkacı siparişi veriyor.

Gümüşhane Cezaevinde tutuklu bulunan FETÖ mensuplarının uyku problemi yaşadıkları, bu nedenle dışarıdan uyku gözlüğü, kulak tıkayıcı gibi malzemeler aldırdıkları ortaya çıktı.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde de zaman zaman gündeme gelen “Cezaevlerinde, FETÖ tutuklularına kötü muamele yapılıyor” şeklinde ki iddialara karşın Gümüşhane Kapalı Cezaevi’nde tutuklu FETÖ mensuplarının yaşadıkları uyku problemine çözüm olarak kulak tıkayıcı ve uyku gözlükleri aldıkları öğrenildi.

Gümüşkoza Gazetesi olarak yaptığımız araştırmada; son dönemlerde birçok tutuklunun gardiyanlar aracılığı ile kentte medikal malzeme satışı yapılan işletmelerden bu tür malzemeler aldırdıkları, Gümüşhane’de bulunamayan malzemelerin de dışarıdan getirtildiği bilgisine ulaşıldı.

Uyku problemi çeken olan zanlıların bu tür malzemeleri, doktor kontrolü sonrası reçeteye yazdırmak suretiyle alabildiği, alınan malzemelerin 15-20 lira fiyat aralığı arasında olduğu, ücretlerin şahısların kendileri tarafından karşılandığı ve tecrit altında bulunan kişilerin ise bu tür bir uygulamadan yararlanamadığı öğrenildi.

Zanlıların yaşadıkları uykusuzluk probleminin kaynağında, 15 Temmuz hain işgal girişimi sırasında şehit edilen, gazi olan kahramanlarımıza yapılanlardan, şehit ailelerine ve Türk Milletine yaşatılan dramatik travmalardan duyulan vicdani sorumluluğun mu? Yoksa topladıkları, çalıp çırptıkları himmet paralarıyla oluşturdukları rahat hayattan kalma alışkanlıkların mı etkili olduğu merak konusu oldu?

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (1)
Davut Senel 7 yıl önce
Mankurtlara az bile..!
Daha beter olsunlar.
18.Ocak.2017
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48