banner333

banner309

Eryılmaz:Tayyib'in Gazı, Canlı'nın Tozu Bizi Bıktırdı

CHP Merkez ilçe Başkanı Rıdvan Eryılmaz hükümete ve Gümüşhane Belediye Başkanına yüklendi

Siyaset 01.07.2013, 18:15
Eryılmaz:Tayyib'in Gazı, Canlı'nın Tozu Bizi Bıktırdı
banner400
   Şehrin sorunları ile ilgili olarak  defalarca halkımızla paylaştığımız içinden çıkılmaz sorunları paylaşmaktan bize gına geldi ancak yerelde iktidar edenlerden ise hiç ses çıkmamaktadır.  Basından öğrendiğimiz kadarıyla Sn. Başkanımız sanki  Gümüşhane’nin sorunlarını  çözmüş de , başka il ve ilçelerin adeta teftişini yapıyormuş gibi basında boy boy fotoğraflar  verilmektedir. C.H.P olarak hiç bıkmadan, usanmadan bu ilin sorunlarını her seferinde halka duyurmak bizim boynumuzun borcudur. Merak eden hemşehrilerimi  bir gece vakti Mezire’den şehri seyretmeye davet ediyorum. Şehrin ışıklandırılmasının perişan durumu  ve  ışıklandırmanın azlığı nedeniyle belli belirsiz caddeler, ara ara  tek tük lambalar. Defalarca yazdığımız ve açıkladığımız gibi geri kalmış bir büyük köy. Yeterli aydınlanma olmadığından ölü bir şehir. Ardından mevcut belediye yanlısı arkadaşlarımın övgüyle sıraladıkları hizmetler. Ama Mezire’deki görüntü o yapılan övgülerle tamamen tezat teşkil etmekte ve övünenlerin övgülerini havada ve karanlıkta bırakmaktadır. İnanmayanla bu deneyi birlikte paylaşmaya hazırız. Yarattıkları şehrin perişan halini birazda Mezireden birlikte seyredelim

Belediye yanlısı arkadaşlarla sohbet ettiğimizde Atatürk caddesinin neden yarım bırakıldığı konusunda verilen cevaplar oldukça düşündürücü gelmektedir. Yarım bırakılma nedeninin  elde yeterli malzemenin bulunmayışı olduğu açıklandığında , belediyemizce  bu işe yeterli planlama ile başlanılmadığı açıkça görülmektedir. Bildiğimiz kadarıyla  projeye başlamadan önce tüm hazırlıklar yapılır ve ardından işe başlanır. Zaten yollarımızın dar ve kullanışsız oluşu normal zamanlarda bile sorun olurken, birde aylardır belediyeyi yönetenlerin beceriksizliği yüzünden halkın çektiği de, çekilen sıkıntının  tuzu  biberi olmaktadır. Cumhuriyet caddesi ile birlikte, Hasanbey Caddesinin hali ise içler acısından da ötedir. Sn. Başkanımıza tavsiyemiz başka belediyelerde gezeceğine tam bir yıldır eziyet çektirdiği Gümüşhane’linin ulaşım  sorununu bir an önce çözmesidir. Bizce çok önemli bir konuda, pazar yerinin durumudur. Açıkta ve toz toprak içerisinde üstü açık ve hijyenik şartlardan uzak  pazarlanan gıdaların denetimi kimdedir . Ayrıca pazarlanan hiçbir ürünün üzerinde fiyat etiketleri de bulunmamaktadır.Tüketiciye tercih bıraktırılmayan bir alış veriş sistemi ve mağdur edilen yine Gümüşhaneli. Unutmadan söyleyelim, son zamanlarda Türkiye genelinde sıkılan Tayyib’in gazı ile Gümüşhane’de Canlı’nın  tozu bizleri canımızdan bıktırmıştır. Şuna da değinmeden geçemeyeceğim, o meşhur  29 proje vardı  ya, onlardan birisi de Gümüşhane’linin temiz suya kavuşacağı proje idi, sahi o proje ne oldu. Çok merak ediyorum.  15 yıldır seçim öncesi parlak kağıtlara yazılan projeler, seçimler yaklaşırken aynı kitap aynı parlak kağıtlar, tutulmayan sözler ve hayal olan projeler. Gümüşhaneli artık o parlak kağıtlara ve boş vaatlere kanmamaktadır.Buna iktidar partisininde parlak kağıtlarıda dahildir.

Sonuç olarak başaramayan gider diyoruz. İlimizi C.H.P. eliyle kuracağımız  Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışıyla yeniden tanıştıracağız. Saygıyla kalın.

                                                              

                                                                     Rıdvan ERYILMAZ

                                                                 CHP MERKEZ  İLÇE BAŞKANI

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11