banner333

banner309

DP Şiran İlçe Başkanı Altıntaş: Millet ittifakına taraf değilim

Demokrat Parti Şiran İlçe Başkanı Habil Altıntaş, kamuoyuna yaptığı açıklamada Millet İttifakı'na taraf olmadığını söyledi.

Siyaset 17.05.2023, 11:57 17.05.2023, 12:02
DP Şiran İlçe Başkanı Altıntaş: Millet ittifakına taraf değilim
banner400

Demokrat Parti Şiran İlçe Başkanı Habil Altıntaş, kamuoyuna yaptığı açıklamada Millet İttifakı'na taraf olmadığını söyledi.

Altıntaş'ın açıklaması şöyle: 

Kamuoyu Bilgilendirmesi
Bilindiği üzere ülkemizin 28. dönem milletvekilliği ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçimi için 14 Mayısta demokratik hakkını kullanan milletimiz sandık başına gidip oy verme işlemini gerçekleştirmiştir. Seçime kadar geçen sürede tamamen sağduyulu davranan vatandaşlarımıza teşekkür ederim.
Her ne kadar Demokrat Parti, millet ittifakı çatısı altında seçime girse de Şiran ilçe başkanı olarak bu ittifaka taraf olmadığımı belirtmeyi söylemekte fayda görüyorum. Gerek aziz milletimizin evlatlarının Katili olan PKK’yı terör örgütü olarak görmeyen ve Kürt vatandaşlarımızı sömüren Hdp’nin ittifakta bulunması gerekse seçim sonrası millet ittifakı seçmeninin depremzedelere yönelik söylem ve paylaşımları bizi ziyadesiyle üzmüştür. Bu tür zihniyetlere ses çıkarmayanların olduğu yerde olmak bize yakışmaz. 

Adnan MENDERES’in hatırasına sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Ömrümüz vefa ettikçe devletimizin yanında milletimizin hizmetindeyiz. Halkımızın ve bizleri sevenlerin hakkımızda yanılgıya düşmemesi için açıklama yapılması lazım görülmüştür.  Değerli halkımıza saygıyla duyurulur.

Demokrat Parti Şiran İlçe Başkanı 
Habil ALTINTAŞ

Yorumlar (12)
Aysel 12 ay önce
Babam seninle gurur duyuyorum
Gurol 12 ay önce
Keşke bu ifadeyi seçimden önce ifade etseydin zillet ittifakı ülke menfaati için değil Türkiye düşmanlarının desteklediği zillete baştan karşı olduğunu zu ifade etseydin iz o zaman ifadenin anlamı olurdu satın başkan
…. 12 ay önce
Vatana sevdalı. Oradan öyle görünür size baskılar tehditleri bilmessiniz
Vatanını seven biri 12 ay önce
Siz bu insanın bunu yazarken nasıl tehditlere başkılara maruz kaldıgını biliyormusunuz seçimden önce paylaşacaktı akrabamsın yanımda dur sakın yapma kaybederiz gibi saçma sapan baskılar tehditler bilmeden yorum yapmak kolay tabi
Kamil 12 ay önce
Tebrikler Sayın Başkan! Bende bu kadar şeye sessiz kalamam bundan sonra
Yasemin 12 ay önce
Babacım sen bizim gurur kaynağımızsın
Memleketimin insanınına yakışan budur! 12 ay önce
Memleketimin insanına yakışan budur . Tebrikler Sayın Altuntaş
Şiran seninle gurur duyuyor 12 ay önce
Biz seni biliyoruz Habil başkan sen şerefli izzetli bir harekette bulundun siyasi geçmişini küçük oyunlara bırakmadın sen o kadar sessiz kalmış insanın dün sesiydin bu günde farkını ortaya koydun eminim bundan sonra içine atanlara cesaret örneği olacaksın saygı sevgi ile selamlıyorum seni
Demokrat parti 12 ay önce
Sayın başkanım helal olsun. Size yakışan budur…
Sunay 12 ay önce
Habip hocam memleketimizin değerli insanlarından biridir.Kendisini kutluyor ve başarılar diliyorum.
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48