banner333

banner309

Çimen'den Saldırıya Sert Kınama

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Üniversitesi(GÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Araştırma Görevlisi Abdullah Orhan’a karşı gerçekleştirilen menfur saldırıyı sert bir dille kınayarak, ”Bu olayı şehrimize ve üniversitemize karşı gerçekleştirilmiş bir saldırı olarak görüyoruz ”dedi.

Siyaset 28.02.2013, 15:44
Çimen'den Saldırıya Sert Kınama
banner400
Konuyla ilgili Haber29 Gazetesine açıklama yapan Başkan Çimen;

 AK PARTİ  GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİN’DE DARP EDİLEN AKADEMİSYENE SAHİP ÇIKTI

 "Saldırının kişisel bir olay olarak algılanmaması gerektiğinin altını çizerek, ”Şehrimizin ve üniversitemizin geleceğine yönelik bu saldırıyı AK Parti camiası olarak şiddet ve nefretle kınıyoruz. Gümüşhane’nin sosyal, ekonomik ve kültürel geleceğinin lokomotifi durumunda olan üniversitemizin geleceği birkaç kendini bilmezin ellerine bırakılamaz. Rektörümüz başta olmak üzere, öğretim görevlisi akademisyenlerimiz ve öğrencilerimize geçmiş olsun diyorum. Tekrar ediyorum bu olay asla münferit bir vaka olarak görülemez. Faillerin bir an önce yakalanarak yargı önüne çıkarılması için gerekli talimatları verdik. Hiç kimse binlerce insanın yaşadığı bir şehrin geleceği ile oynayamaz. Gümüşhane kimsesiz ve sahipsiz bir il değildir.. ” Dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (2)
hasan 11 yıl önce
evet olay çok kötü şiddetle kınıyorum fakat sayın il başkanı sanki saddam hüseyin vari talimatları verdik felan şeklinde bir beyanat vermiş bu çok rahatsız etti beni nedir bu siyasetin hali nereye gidiyor bu ülke herkes işini yapmalı bence
ercan satmaz 11 yıl önce
Sayın öğretim görevlisine yapılan saldırıyı kınıyorum.
AK Parti il başkanı Sayın Ercan Çimen " Faillerin yakalanması için gerekli talimatları verdik" diyor.
Sayın ÇİMEN, ne zamandan beri güvenlik güçlerine talimat vermektedir?
Herhalde bunlar ileri demokrasiden, kurumlara ve yargıya talimat vermeyi demokrasi zannediyorlar.
Ercan bey lütfen elinizi kurum ve kuruluşlardan çekin!!!
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27