banner333

banner309

Çetin Işık MHP'den Adaylığını Açıkladı

Çetin Işık, Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane Milletvekilliği Adaylığını açıkladı.

Siyaset 16.02.2015, 13:03 16.02.2015, 13:07
Çetin Işık MHP'den Adaylığını Açıkladı
banner400
Çetin Işık açıklamasında; 

Değerli Basın Mensupları ve kıymetli hemşerilerim;
Malumunuz üzere seçim takviminin belli olmasıyla 7 Haziran 2015’te yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin ayak sesleri duyulmaya başlandı. Öncelikle bu seçimin Türk milletine ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.


Önümüzde ki seçim ülkemiz tarihinde ki en önemli seçimlerden biri olacaktır. Bütün ülke olarak bıçak sırtında yaşamakta ve belirsizlikler içerisinde sürüklenmekteyiz. Milletin sahipsiz kaldığı ve tek güvencesi olan devlete güveninin azaldığı talihsiz bir dönem geçirmekteyiz. Adalet duygusunun zedelendiği, yolsuzlukların, hukuksuzlukların, taraflı uygulamaların ve kutuplaşmanın zirveye çıktığı zamanlar yaşıyoruz. Adalet terazisinin ayarı, tarihimiz boyunca hiçbir zaman bu kadar bozulmamıştır. Siyaset artık nefret söylemleri üzerinden yapılmakta ve siyasi rant uğruna vatandaşlar arasına nefret tohumları ekilmektedir. Öyle zamanlardan geçmekteyiz ki artık alenen ve açıkça Türkiye Cumhuriyetinin toprak bütünlüğü tartışılır hale gelmiştir.

Bu çarpık yönetim anlayışından Gümüşhane’mizde nasibini fazlasıyla almıştır. Özellikle son 3 dönemdir hemşerilerimizin büyük teveccühüne rağmen Gümüşhane’miz, Anakara’da hak ettiği şekilde temsil edilememiştir. Ankara ile memleketimiz arasında sağlıklı bir bağ kurulamamıştır. Standart devlet hizmetleri, hemşerilerimize sanki farkındalık yaratacak projelermiş gibi aktarılmıştır. Diğer illerin yıllar önce kavuştuğu rutin devlet hizmetleri bizlere lüks gibi sunulmuştur. Bu vesile ile ilimize ve hemşerilerimize verdikleri değeri de açıkça ortaya koymuşlardır.

Umarım ki bu sıkıntılı süreç, 7 Haziran 2015’te yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinin vesilesi ile hem ülkemiz hemde Gümüşhane’mizin sağduyu sahibi vatandaşları sayesinde aşılacaktır.
Gümüşhane’nin dertlerine vakıf ve içinizden biri olarak gerek halkımızla gerekse dava arkadaşlarımla yaptığım istişare sonucunda, karşılaştığım yoğun ilgi ve teveccüh üzerine Milliyetçi Hareket Partisinden Gümüşhane milletvekili aday adayı olduğumu siz değerli basın mensupları aracılığıyla Gümüşhane kamuoyu ile paylaşıyorum.

Işık ailesi olarak babamızdan başlayarak, ben ve kardeşlerim öğretmen, doktor, eczacı olarak ilimize ve hemşerilerimize uzun yıllar hizmet ettik ve ediyoruz. Hemşerilerimizin dertleriyle dertlendik, sevinçleriyle sevindik. Meslek hayatımda ki samimi ve önyargısız çizgimi her zaman korumaya çalıştım. Benim için her zaman hemşerilerim ve Gümüşhane öncelikli olmuştur. Beni tanıyanlar bilir ki; gerek mesleğimi icra ederken gerekse sosyal hayatımda kişilerin siyasi görüşleri onlarla olan ilişki ve samimiyetimi hiçbir zaman etkilememiştir. Hangi siyasi düşünceye mensup olursa olsun, Gümüşhanelinin mayası aynıdır. Gümüşhanelinin mayası hoşgörü, milliyetçilik, örf-adetlerine ve dinine bağlılık ile yoğrulmuştur. Bu sebeple benim nazarımda bütün hemşerilerimin değeri aynı derecedir. Parti teşkilatımız uygun görür ve rabbim nasip ederse yine aynı duruşu, bilgi, birikim ve tecrübemi siz değerli hemşerilerimin hizmeti için Ankara’ya taşımak istiyorum. Yaptığı iş kişinin aynasıdır derler. Benimde bu güne kadar gerek meslek hayatımda gerekse yaşantımda yaptığım işler ortadadır. Benim için asıl olan hizmettir. Bu sebep ile hemşerilerimizin bize vereceği emaneti en iyi şekilde taşıyacağıma inancım tamdır.

7 Haziran 2015’te yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinden çıkacak sonucun ülkemize ve Gümüşhane’mize hayırlar getirmesini rabbimden niyaz ederim. Siz değerli hemşerilerimi muhabbet ve saygılarımla selamlıyorum. 16.02.2015

Yorumlar (1)
cetin isik 9 yıl önce
hayirli olsun
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54