banner333

banner309

Celalettin Köse, Şiran’da köy ve mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Siyaset 23.01.2023, 08:43 23.01.2023, 08:59
Celalettin Köse, Şiran’da köy ve mahalle muhtarıyla bir araya geldi.
banner400

Şiran AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Köse, muhtarlarla sık sık bir araya geldiklerini kaydederek, toplantıya yoğun ilgi gösteren muhtarlara teşekkür etti.

14 Mayıs’ta yapılması planlanan seçimler için muhtarlardan destek isteyen Başkan Köse, “AK Parti Meclis Grup Toplantısında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, seçim tarihini açıklayarak “Söz de karar da milletindir” dedi. Seçimler için 14 Mayıs 2023 tarihini işaret etti. Kuvvetle muhtemel 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerle demokrasi tecelli edecek, sandık milletin önüne gelecek, aziz hemşehrilerimiz de tercihlerini sandığa yansıtacaklar. Yaklaşan seçimlerde ülkemizin varlık ve bekası için, aziz milletimizin birlik ve beraberliği için Şiran’a gelen hizmetlerin, yatırımların aksamadan devam etmesi için ve muhtarlara en büyük desteği veren Liderin Cumhurbaşkanımız olduğunu da göz önünde bulundurarak sizlerin desteğini ve dualarını istiyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti’nin 20 yılda Türkiye’de dönüşümü, değişimi gerçekleştirdiğini dile getiren Başkan Köse, şu ifadeleri kullandı: “Reform niteliğinde büyük yatarımlar hayata geçirildi. Bu yatırımlardan ve hizmetlerden Gümüşhane olarak, Şiran olarak bizde nasibimizi aldık. Nüfusa göre Ak Parti hükümetleri döneminde il olarak aldığımız 20 milyar TL’nin üzerinde ki yatırımla Türkiye’de ilk sıralardayız. Yani nüfus ortalamasına göre en çok yatırım alan illerin başında gelmekteyiz. Bizler, kesintisiz bir şekilde hemşehrilerimizle hemhal olmak ve gönül köprülerimizi güçlendirmek için ilimizin dört bir tarafını  geziyoruz, Allah’a şükür köylerimizin yolları asfalt, köy içi yollar parke taşla kaplanmış. Bu hizmetler AK Parti hükümetlerinin ülkemize, ilimize, Şiran’ımıza kazanımlarıyla oluştu. Bizim Şiran ile ilgili bir hayalimiz var. İnşallah Tersun Dağı Tüneli önümüzdeki dönemde yoğun takiplerimiz neticesinde hayata geçirilecek. Karadeniz’in İç Anadolu’ya bağlantı yolu olacak olan Tersun Dağı Tüneli ve Seme Deresi yollarınında yapılmasıyla birlikte Şiran’ın ulaşım ağı daha da genişleyecek. Dünya’nın en uzun üçüncü, Avrupa’nın en uzun tüneli olan Zigana Tüneli Nisan ayında Cumhurbaşkanımızın ilimize teşrifleriyle ulaşıma açılacak. Tersun Dağı tüneli de yapıldığında Şiran’dan Trabzon’a en fazla 1 buçuk saate seyahat edeceksiniz. Ayrıca vizyon projelerimizden biri olan Gümüşhane - Bayburt Havaalanı’na da inşallah yaz aylarında ilk uçak inmiş olacak.” 

Konuşmasında muhalefet partilerini eleştiren Başkan Köse, “Demokrasinin tecellisi çok partili siyasi hayat. Herkes iddiasını ortaya koyacak ve ben daha iyi yöneteceğim diyecek. Hatta muhalefet iktidarı da eleştirecek. Bunlar çok doğal, olması gereken şeyler. Ancak hepimiz televizyonlardan izliyoruz. Ülkemizin varlık ve bekasını ilgilendiren meselelerde muhalefet tarafını belli edemiyor. Türkiye’nin gururu olan yerli ve milli silah sanayimiz  modernizasyonla birlikte gelişiyor. Dünyada ki savaş dengelerini bozan Türk SİHA’ları 6’lı masada oturan liderler tarafından eleştiriliyor. Ukrayna’daki savaşın seyrini değiştiren, Azerbaycan toprağı olan Karabağ’ın işgalden kurtarılmasında en büyük rol sahibi bizim İHA ve SİHA’larımızdı. Bunlar bizim yerli ve milli silahlarımız ancak bunu eleştiren Türkiye’deki muhalefet partileri. Biz bunu destekliyoruz ama biz bunun daha iyisini yapacağız deseler problem yok. Muhalefetin gereği bu. Ama biz bunu sorguluyoruz, gelince bunu gözden geçireceğiz, bunlara dokunacağız, neredeyse bunun üretimine engel olacağız demedikleri kaldı. Böyle bir muhalefetle karşı karşıyayız. Anayasa’dan ‘Türk’ kelimesini çıkarmak gibi bir garabete düşen muhalefet var karşımızda. Bu kökleri dışarda olan muhalefetin karşısında ise; kadim medeniyetimizin yeniden ihyası tasavvurunda bulunan ve 20 yıldır Türkiye’de değişimi dönüşümü gerçekleştiren, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkaran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var, AK Parti iktidarı var, Cumhur İttifakı var” ifadelerini kullandı. 

Toplantıya Başkan Köse’nin yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Şiran İl Genel Meclis Üyesi Kadir Yıldız, Şiran İlçe Başkanı Kazım Tosun  ve 70 civarında muhtar katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37