banner333

banner309

Celalettin Köse'den Önemli Açıklama

Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse, Sağlık Bakanlığı’nın yapacak olduğu doktor atamaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Siyaset 18.12.2015, 16:45 18.12.2015, 16:47
Celalettin Köse'den Önemli Açıklama
banner400
 Ak Parti iktidarı ile birlikte sağlık alanında büyük yatırımların ve tam manasıyla bir devrimin gerçekleştiğini dile getiren Köse, 64. Ak Parti hükümeti ile yatırımların ve gelişmenin de devam edeceğini belirtti. Sağlık Bakanlığı’nın önümüzdeki günlerde doktor ve uzman personel ataması yapacağını ifade eden Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse, bu atamalarda Gümüşhane ili genelinde eksik olan doktor ve uzman personel ihtiyacının karşılanacağını söyledi.

Açıklamasında; “ Ak Parti iktidara geldiği günden bu yana sağlık alanında birbirinden önemli yatırımlar yaparak bu alanda büyük bir devrim gerçekleştirmiştir. Millete hizmet anlayışı ile yoluna devam eden Ak Parti; şüphesiz ki yatırımların, gelişimin ve değişimin tek teminatıdır. Ak Parti ile sağlık alanında birçok değişime imza atılmıştır ve atılmaya da devam edilecektir. Bu çalışmalar kapsamında Sağlık Bakanlığı önümüzdeki günlerde Türkiye genelinde doktor ve uzman personel ataması gerçekleştirecek olup, yapılacak olan atamalarla da Gümüşhane genelinde doktor ve uzman personel eksikliği giderilmiş olacaktır.

Bu atamalarda Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne; Pratisyen Hekim, Anestezi Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Uzmanı, Nöroloji Uzmanı, Radyoloji Uzmanı, Tıbbi Patoloji Uzmanı, Kelkit Toplum Sağlığı Merkezi’ne; Pratisyen Hekim, Kelkit Devlet Hastanesi’ne; Kadın Doğum Uzmanı, Şiran Devlet Hastanesi’ne; İç Hastalıkları Uzmanı, Kürtün Devlet Hastanesi’ne; Uzman Doktor ve Aile Hekimi atamaları yapılacaktır. Atamaların memleketimize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, ilimize yukarıda belirtilen personellerin atanacak olmasında emekleri bulunan başta Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu’na, süreci takip eden milletvekillerimiz Sayın Osman Akgül ve Sayın Cihan Pektaş’a teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullanan Köse, atamaların önümüzdeki günlerde yapılacağını ve sağlık personellerinin de kısa zaman içerisinde göreve başlayacaklarını belirtti.  

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Mayıs 2024
İmsak 03:25
Güneş 05:06
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:32
Yatsı 21:06