banner333

banner309

“Bize Düşen Sorunları Çözmek”

31 Mart Yerel Seçimleri için hazırlıklarını yoğun bir şekilde devam ettiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) bu kapsamda gidilmedik köy, ulaşılmadık ev bırakmıyor.

Siyaset 14.03.2024, 16:40
“Bize Düşen Sorunları Çözmek”
banner400

Milletvekili Musa Küçük ve İl Başkanı Mete Kaya başta olmak üzere İl Genel Meclisi adaylarının hız kesmeden sürdürdüğü çalışmalar kapsamında vatandaşların genelde tüm teşkilat üyelerine, özelde ise İl Genel Meclisi Aday Hasan Çiçek’e olan yoğun ilgisi dikkat çekiyor.  Vatandaşların bu ilgi ve alakası hakkında Gümüşkoza’ya açıklamalarda bulunan Hasan Çiçek, kendilerine olan teveccühün belirli köylerle sınırlı kalmadığını, Gümüşhane genelinde tüm köylerde Milliyetçi Hareket Partisi adaylarını yoğun ilgi gösterildiğini söyledi.

 Bu teveccühten mutluluk duyduklarını ifade eden Çiçek, İl Genel Meclisi'nde görev alması durumunda köylerin sorunlarına çözüm odaklı çalışmalar ile çözüm üretme gayretinde olacağını kaydederek, “Bizlere karşı köylerimizden büyük destek var. Her gittiğimiz köyde büyük bir ilgiyle karşılaşıyoruz. Köylerimizde Cumhur İttifakı adına desteğin bize karşı olduğunu gördük. Bizim için genel tablo mutluluk verici. Bizlerde tüm köylerimiz için partimizin sloganı olan ayırmadan, ayrıştırmadan hizmet yolunda devam anlayışı ile ilerleyeceğiz ” dedi.

Siyasetçiler olarak bu güne kadar insanları toplayıp seçim çalışması yaptıklarını, bu gün ise insanlar toplanıp kendilerini çağırdıklarını belirten Çiçek, “Birçok köyümüzde vatandaşlarımız organize oluyor ve değişik programlar hazırlayarak bizleri davet ediyor.  Köylümüz bizlerin yemek davetine değil bizler onların davetine icabet ediyoruz. Daha önce bu kadar büyük ilgi ve alaka görmemiştim. Yine Gümüşhane’nin Çamlıköy köyümüz, Kelkit yönündeki köylerimiz, Yağmurdere’de grubunda yer alan köylerimiz, her birinde beklediğimizden daha fazla bir destekle karşılaştık. Sağ olsunlar, var olsunlar” diye konuştu.

Köylülerin Milletvekili Musa Küçük ve İl Başkanımız Mete Kaya ile çok kolay iletişime geçebildiğini, bu yüzden sorundan ziyade memnuniyetlerini ifade ettiklerini kaydeden Çiçek, “Köylülerimizle bir araya gelerek sorunlarını dinlemek ve konuşmak istedik. Genel olarak bir sorunlarının olmadığını ve olduğunda da herkes milletvekilimize, İl Başkanımıza ulaşarak problemlerini dile getirebildiklerini ifade ettiler. Haliyle vatandaşımız sorunlarını rahatlıkla iletebiliyor. Bize düşen de milletvekilimize ve il başkanımıza iletilen bu sorunların çözümüne vesile olmak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49