banner333

banner309

Bedri Yaşar’a Önemli Görev

Gümüşhane Şiran Evren köylü hemşerimiz 21. Dönem Gümüşhane Milletvekililiği yapan İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar İYİ Parti Yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu.

Siyaset 30.06.2020, 18:16 30.06.2020, 18:22
Bedri Yaşar’a Önemli Görev
banner400

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Muğla Milletvekili Metin Ergun'un Başkanlığını yürüttüğü İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorunlu Başkan Yardımcılı görevine atanan Bedri Yaşar, ülke yönetiminde yerinden yönetimin önemini belirterek, İYİ Parti'nin Millet İttifakı ile yerelde yakaladığı başarıyı, ülke yönetimine talip olduklarında da yakalayacaklarını ifade etti.

İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Bedri Yaşar ;"Bu önemli görevle bizleri onurlandıran Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi başta olmak üzere değerli yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diyen Yaşar, şunları söyledi: "Öznesi insan olan, insana hizmet olan belediyecilik hizmetleri konusunda değerli başkanlarımızın kısa sürede kat ettiği mesafe ortadadır. Özellikle virüs salgını sürecinde yüreklere dokunan, çaresiz insanlara çareler üreten değerli belediye başkanlarımızı bu vesile ile bir kez daha tebrik etmek istiyorum. İYİ Parti ile belediyeler iyi oldu ve bunu halkımız gördü. Bu ivme ve başarı bizi ülke yönetimine de taşıyacaktır. Bu konuda en ufak tereddüdümüz bulunmamaktadır. Aynı kararlılık ve azimle iyilik için, iyiler için mücadeleye devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38