banner333

banner309

Başkan Çimen Torullu Vatandaşlarla İftarda Buluştu

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, Gümüşhane'de ikamet eden Torullu vatandaşlar için iftar yemeği verdi.

Siyaset 22.03.2024, 09:02 22.03.2024, 09:05
Başkan Çimen Torullu Vatandaşlarla İftarda Buluştu
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, Gümüşhane'de ikamet eden Torullu vatandaşlar için iftar yemeği verdi. 

Gümüş Alyans Düğün Salonu'nda düzenlenen programa AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Milletvekili Av. Celalettin Köse, AK Parti Torul İlçe Başkanı Fatih Küçüköner, Torul Belediye Başkan Adayı Hüseyin Zengin ve kalabalık bir Torullu vatandaş grubu katıldı.

Programda selamlama konuşması yapan Torullu Mimar Neşegül Selvi ve Mimar Abdullah Karabulut, Gümüşhane ve Torul'a hizmet etme şansı vermesi halinde projelerini ve hedeflerini anlattılar.

AK Parti Torul Belediye Başkan Adayı Hüseyin Zengin, 31 Mart seçimlerinde hem Gümüşhane'de hem de Torul'da büyük bir zafer kazanacaklarını ifade etti.

Milletvekili Av. Celalettin Köse ise Gümüşhanelilerden ve Torullulardan hem Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, hem de Torul Belediye Başkan Adayı Hüseyin Zengin için güçlü bir destek istedi.

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen yaptığı konuşmada Gümüşhane'yi ve Torul'u sevdiğini ve ayrım yapmadan her iki ilçeye de hizmet ettiğini vurguladı. Çimen, ustalık döneminde de bu güzel şehirlere hizmet etmek istediğini ve bunun için 31 Mart'ta sandıkları doldurmaları gerektiğini söyledi.

Gümüşhane'nin gelişmekte olan bir şehir olduğunu ve bu hizmeti yapabilmeleri için sandıkları doldurmaları gerektiğini ifade eden Çimen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a söz verdiklerini ve birincilik sancağını ona takdim edeceklerini söyledi.

Çimen, bugüne kadar yaptıkları hizmetlerde kimseyi ayırmadıklarını ve bundan sonra da ayırmayacaklarını, Gümüşhaneli olmak demek vatanına, milletine, bayrağına bağlı olmak, dürüst olmak, çalışkan olmak ve yalan söylememek demek olduğunu söyledi.

Çimen, 10 yıllık görev süresi boyunca birçok proje gerçekleştirdiklerini ve yeni dönemde de yeni projelere imza atacaklarını açıkladı. Çimen, her evlenen çifte 30.000 TL yardım yapacaklarını, %50 indirimli su ve otobüs desteğinin yanı sıra yeni sosyal projeler de planladıklarını söyledi.

Çimen, işsizliğe de çözüm bulacaklarını ve istihdam imkanlarını artıracaklarını ifade etti.

Torul'a da hizmet edeceklerini ve Torul ile Gümüşhane arasında hiçbir fark bırakmayacaklarını söyleyen Çimen, 31 Mart zaferinin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Programda Gümüşhane'nin yöresel yemekleri ikram edildi ve Torullu sanatçıların seslendirdiği türküler eşliğinde coşkulu bir ortamda iftar yapıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 03:31
Güneş 05:10
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:27
Yatsı 21:00